Mám takú dilemu, že či môj zdroj je dostatočne výkonný na moje komponenty. Samozrejme nie je to žiadna sláva ani zdroj ani komponenty všetko sú to staršie veci.
vies co, do takeho kompu by som uz asi neinvestoval ani korunu, ten novsi zdroj ti vykon fakt o nic nezvysi, jedine ze by si ten CPU chcel pretktovat, tam bude zasa otazka, ci to mainboard povoli a nakolko to bude na takom PC stabilne ...
ja by som odporucal posetrit a kupit si noveho kompa
pri zdroji zalezi rovnako od znacky ako od vykonu, ked to je nejaky eurocase/mercury a pod. tak skutocny vykon toho zdroja nemusi byt ani 200W...ja som mal eurocase 350W, pc skoro rovnako vykonne ako ty a ked som donho dokupil ku povodnemu hdd 120GB dalsi 500GB tak po tyzdni zdroj klakol...potom som kupil fortrona 500W (vykonne a kvalitne zdroje ale davaju do nich debilne ventilatory) a ten mi frci dodnes uz na uplne inej zostave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ja by som odporucal posetrit a kupit si noveho kompa