Ahojte zhostila som sa takej milej úlohy., vybrať, zabezpečiť, zorganizovať celý triedny koncoročný výlet :/ ... Ale potrebujem helfnúť... Nejaké fajn ubytko na dve noci , nech už to vyzerá akokoľvek, len nech je tam posteľ a strecha (BA) a... samoz
my ked sme sli na take cosi, tak sme spali v skolach
len neboli to 2 noci, ale vzdy len jedna, takze tam stazena hygiena dako nevadila a navyse to bolo este v minulom tisicroci ale dost vela skol ma pouzitelne sprchy, takze to by sa dalo dako zriesit...proste sme spali v telocvicni na zemi v spacakoch
dalsia vec ale je, ze som chodil na katolicku skolu a spali sme tiez vzdy (2x sme tak boli na vylete) na dakej katolickej skole. a taka skola zrejme citila povinnost pomoct inej katolickej skole...ale keby ste mali daku taku spriaznenejsiu alebo ochotnu skolu, co by vam pomohla....za pokus by to stat mohlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
www.hostelbookers.com
ale pod 13 eur nevidím nič :/ škoda, že nejdete cez prázdniny, mohli by ste bývať na intrákoch...
/www.ubytovnaoptimum.sk
www.bratislavahotels.com/hostel-vlcie-hrdlo
a to len tak strieľam, čo som narýchlo našiel na nete, inak s tým nemám žiadne skúsenosti ani nič
len neboli to 2 noci, ale vzdy len jedna, takze tam stazena hygiena dako nevadila a navyse to bolo este v minulom tisicroci ale dost vela skol ma pouzitelne sprchy, takze to by sa dalo dako zriesit...proste sme spali v telocvicni na zemi v spacakoch
dalsia vec ale je, ze som chodil na katolicku skolu a spali sme tiez vzdy (2x sme tak boli na vylete) na dakej katolickej skole. a taka skola zrejme citila povinnost pomoct inej katolickej skole...ale keby ste mali daku taku spriaznenejsiu alebo ochotnu skolu, co by vam pomohla....za pokus by to stat mohlo
@tikalok ďakujem za ochotu, to optimum vyzerá fajn
@ba55tripper neklam...
@pubertslatinocelny dakujem, ale pri mojich spolužiakoch by také niečo neprešlo, sú príliš rozmaznaní
@takzvany ak nie ja, tak nikto... a na vylet ist chcem, spravim to pre nich, ved nie som zly clovek
@chevro odvážnemu šťastie praje !!