chce ist niekto cudzi so mnou na vylet? v utorok zo ziliny..niekde hocikde vlakom aby to bolo zadarmo na jeden den ziadne prespavanie (vsetci kamosi su v zahranici..vazne vsetci a co su doma maju decka) Chcem dobrodruzstvo v utorok. Piste
@drumroll taketo komentovanie trapne si strc bud ides alebo nie @dumbledore what ? ja to myslim smrtelne vazne @darkestangel to nevadi ze nie si v ziline by si sa tam nejako dostala ale tie prve dva dovody su horsie no ...
jeden den? ja som bol so sestrou, jej priatelom a mojou priatelkou na 3 dni (2 noci) a dost malo, povodne sa malo ist na 7-10 dni ale nedalo sa. a uz sa nebude dat. az buduce leto ked budem zase student
@igorv nemudruj ..mne je to jedno vlasne aj naviac dni ale s cudzincom by somstravila rda najprv den a @dumbledore prid do ZA mozme sa potom spolu presunut do TN alebo kde aj dont ker
Ja by som išiel, teda ty by si išla vlakom buď do Nitry - tam sa dá ísť na kupko ked je teplo alebo Šali , tam neviem čo - nič , pripadne Galanta , tam je Galandia...v Galandii som napríklad ešte ani nebol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov