Ahojte, v decembri som prestala chodit do skoly a neposlala som ziadost o zanechanie studia. Momentalne je uz letny semester a cakam, ze mi poslu zo skoly papier o vyluceni ale stale nic. Nemate skusenosti s tym, kedy to posielaju, ci to vobec poslu sami?
Ahoj presne toto som riešila prednedávnom. Tiež som odišla zo školy, bez akéhokoľvek odhlásenia už v novembri. Aby som mohl využívať šutdentské zľavy a nemusela ísť na úrad práce hned . Tak som napísala referentke, že či ma vylúčia a oni napísali , že hej vlúčia ale že krajšie bude znieť ked sa odhlásim sama zo štúdia,dá sa to spraviť aj poštou. Neviem z akej školy si odišla, ale na stránke majú ten papier, ktorý vyplníš pošleš a do 2 týždnov ti príde papier že súhlasia, že už nie si študent, ak sa budeš hlásiť na úrad práce, tak si daj hned zaslať aj potvrdenie odkedy dokedy si študovala, lebo ten papier , že suhlasia so zanechaním štúdia im nestačí na škole. Nech si na akejkoľvek škole, toto musí platiť všade, len neviem kde na stránke nájdeš ten papier čo máš poslať. Kebyže si odišla z tej čo ja, tak ti môžem poslať link na ten papier.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme