Mám dva ročníky spojené ako extérny študent. Keď som sa na začiatku roka pýtala, či bude v pohode ak budem mať spravené ročníky len z prvého a viac ako 40 kreditov tak prejdem, povedali mi že áno. Teraz je koniec roka a zrazu som sa dozvedela, že to je
Sťažuj sa, že ti boli podané mylné informácie, skús získať dôkazy priamo na daného človeka, čo ti to povedal, nejakú nahrávku skús zriešiť a domáhaj sa spravodlivosti!
@paulieevans No lenže ja si nenahrávam každý osobný rozhovor a to sa hovorí, že je vždy lepšie riešiť veci osobne ako mailom. Nemám o tom totálne žiadny dôkaz, len sa mi nezdá, žeby toto bolo normálne aby sa takto správala škola.
@pravnik študijný poriadok, ja som sa pýtala osobne.. a teraz sa mám akože čo ?? pobaliť a vypadnúť?? dobre , je to moja chyba mala som sa o to viac zaujímať, ale aj tak sa mi to nezdá spravodlivé.
Bohuzial nemyslim si, ze nieco zmozes. Zamestnanci skoly vacsinou stoja za sebou navzajom, nie za studentmi takze aj ked sa budes stazovat bude to slovo proti slovu.. a pokial je to napisane v studijnom poriadku, je to tvoja chyba, ze si si to nenastudovala
Počas môjho štúdia sa mi stal podobný prípad, kedy nám priamo garantka predmetu podala mylné informácie, na základe ktorých nám neskôr boli anulované skúšky a boli ľudia, ktorým kredity nevyšli a dopadlo to ako to dopadlo. Odkázaní sme taktiež boli na študijný poriadok. Je to proste fakt. To že ti niekto niečo povedal nedokážeš vôbec nijak a áno, hoci je to ľudsky nespravodlivé, tak fakticky proste "papier nepustí". Neurobíš s tým nič.
to je lekcia do zivota. Ale ries to s ich nadriadenymi, 1000 si vyhodila, poziadaj, aby ti to vynahradili, neviem ti poradit. Po mne pozadovali za ubytko na intraku, kde som nebyval. Ojebavaci cisti, napis si co ti povedali, kym to mas na pamati. mozno by bolo dobre poradit sa s pravnikom.
a co robit? nepytaj sa tu ale na studijnom. snaz sa neutocit len rozpovedat vsetko ako bolo a kde bude vola tam bude i cesta..
ak nebude, asi sa pobalis :/
A preto mi teta povedala, rieš všetko cez e-maily lebo budeš mať dôkaz .. tak nabudúce budeš vedieť, že treba riešiť veci cez e-mail alebo čítať pozorne študijný poriadok ... toto sa dá len na slovenských školách snáď ....ale nuž ... ako píše Johnysheek bež na to štúdijné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Lebo podľa mňa nie.
ano je to neprijemne ale ..
ak nebude, asi sa pobalis :/