Príde. A po tom, čo príde, máš 8 dní na podanie odvolania (ak máš na podanie odvolania dôvod), po 8 dňoch nadobúda vylúčenie platnosť. Spolu s dokumentom o vylúčení ti príde aj papier, podľa ktorého máš možnosť požiadať o výpis známok (ak si nejaké predmety urobila a máš za ne kredity), o výpis sa žiada, ak si chceš tie kredity nechať uznať na nejakej inej škole.
Inak všetko toto by malo byť v študijnom poriadku príslušnej fakluty, alebo vysokej školy.
@Nicky277 ja chodim na TUKE, a ked pockas tak tyzden, dva tak ti to mozno poviem s urcitostou ...ale som takmer presvedceny, ze papier poslu...na UPJS to aspon tak robia..
@James144 njn, tiez si myslim, ja to odhadujem na takych 14 000..
@Belzeboss tiež chodím na tuke a čo viem je to niečo okolo 16-17k +800-900 doktorantov. Absolventov je ale aj tak niekde okolo 3000 pretože podstatnú časť vyhadzujú v prvom ročníku a aj v druhom tých ktorý nespravia opakovaný predmet.
@James144 no tak nejak, mne prave toto teraz hrozi, ze nezrobim opakovany predmet..inak uz som dnes uzavrel zimny semester druheho rocnika, len ta jedna skuska mi ostala...a to este tento semester nepredlzili skuskove..
..no prave, ja som zvolil opacny postup, najprv som si chcel zrobit ostatne skusky a potom az deskriptivnu..ostatne skusky sa mi sice podarilo zrobit, ale jednu som musel opakovat tak som stratil cas a teraz neviem ci to stihnem...moja chyba, len ci budem mat cas sa z nej poucit
@Nicky277 áno mal by ti dojsť list v ktorom bude napísané že si nesplnila požiadavky/kritéria tak z toho dôvodu si vylúčená ale také veci by si si mala zistiť na študijnom a keď nie tak od študentského parlamentu.
@Belzeboss mám kamaráta ktorý ani zápočet nezpravil takže si na tom ešte dobre...na tvojom mieste si zoženiem doučovanie a do konca skúškového sú ešte 2 týždne.
@James144 no ja mam skusku v utorok...ale tak bol som za spoluziakom, ten mi to trochu skusal natlacit do hlavy, cez vikend nieco pochytim a v pondelok este idem za spoluziakom tak budem dufat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Inak všetko toto by malo byť v študijnom poriadku príslušnej fakluty, alebo vysokej školy.
Som si isty za stuba vyleje viac studentov ako tuke a kazdy to samozrejme dostane.
O vyluceni rozhoduje univerzitny server, ten aj tlaci papiere a potom to uz len tety zaobalkuju.
@James144 njn, tiez si myslim, ja to odhadujem na takych 14 000..
..no prave, ja som zvolil opacny postup, najprv som si chcel zrobit ostatne skusky a potom az deskriptivnu..ostatne skusky sa mi sice podarilo zrobit, ale jednu som musel opakovat tak som stratil cas a teraz neviem ci to stihnem...moja chyba, len ci budem mat cas sa z nej poucit