Nie že vymazala, nejak sa časom zmazali samé, či už keď som zmenila mobil, simku a podobne... Tak nejak nemám telefónne číslo ani na jedného z nich, ale číslo toho prvého si furt pamätám. Len už nemá zmysel ukladať ho aj do telefónu zase
Minule sme mali spolu s jednou bývalou brigádovať. Ona nechodilo a nechodila a ja som bol jediné spojenie medzi ňou a tými, pre ktorých sme mali robiť. Tak reku nebojte, zavolám jej.
len jedneho mam aa schvalne som bola pozret a fakt to cislo mam, nechapem ako mohlo prezit 4 roky a xy telefonov
neviem ako nikdy som to neriesila, pride mi to natolko teatralne ze som myslela ze to robia len zeny vo filmoch a pubertacky narocky si to ist mazat
s dvoma sme sa rozišli celkom v zlom, takže som nevidela dôvod si číslo nechávať, s jedným, s ktorým by som v kontakte aj ostala, ale menila som si simku a preniesla číslo a nejako zmizlo no..
nie, vsak to je proti logike mazat ho. Co ked bude volat a ja sa s nou nebudem chciet bavit a zdvihnem? Od mnohych ludi nemam cisla a ani neriesim stale sledovat kto kedy zmenil cislo. Ak sa chcem kontaktovat, vzdy funguje posta, e-mail, facebook, skype. Tak naco by som riesil mazat cislo, ked bude chciet rozpravat so mnou, nic jej nebrani. Iny pripad by bol, keby bola narusena psychicky, to si vsak o nej nemyslim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale povedzme ze mazat by som ho nemazala. Az taka pateticka niesom.
jediny dovod bavit sa s byvalym by boli spolocne deti
Ale číslo nikde
neviem ako nikdy som to neriesila, pride mi to natolko teatralne ze som myslela ze to robia len zeny vo filmoch a pubertacky narocky si to ist mazat
No už mi vlastne nechyba už mam druheho
@foxylady toto by istotne toho nového veľmi potešilo