Ahojte,
vedeli by ste mi niekto poradiť ? Mám iphone 5s a vymazala sa mi väčšina fotiek z albumu obľúbené, ostatné fotky sú vporiadku. Snažila som sa ich obnoviť pomocou recovery softvéru, kde mi väčšinu z nich zobrazilo, ale nedajú sa stiahnuť..
..pokiaľ si nekúpim full verziu programu. Nepoznáte niekto náhodou iný spôsob/iný program, ktorým by som ich mohla obnoviť, bez toho aby som si musela kúpiť hocijaký program, ktorý raz využijem... ?
Neviem ako to je z inštalovaním aplikácií z neoverenych zdrojov na IOS,či to funguje rovnako ako na androide,ale ak ano tak by som skusil pohladat premium verziu na nete tej aplikácie,nemalo by to trvať viac ako par klikov na google,skus mi ho sem hodit nazov tej apky,a ak by to neslo tak skúsiť pozrieť niaký iný program na PC ktory by si vedela sparovať s iphonom,napr. EaseUS MobiSaver Free 7.5 som prvy nasiel ..ale nemam ziadne skusenosti,mam android
@jednookaustrica phonerescue sa vola, ..easeUS Mobisaver Free som skusala, aj ine trial verzie, ale bohuzial tie mi len zobrazia ktore fotky tam mam, no ak ich chcem stiahnut musim mat full verziu..
@sashinushka» www.lalimsoftware.com/phonerescue-lic... na tejto stranke dole som nasiel cracknutu verziu ,subor vyzera byt ok ,tak skus vymazat ten program a nainštalovat ešte raz tuto,ale bohuzial musis to risknut,nemam ako vyskusat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov