Práveže mne nejde ani keď nebola prečítaná, haha, furt niečo pošlem, po dvoch minútach začnem mať pocit, že to bola blbosť, a chcela by som vymazať, najlepšie aj seba z povrchu zemského
Ide. Podrzis odoslanu spravu a ukazu sa ti moznosti, das vymazat pre vsetkych myslim, nepamatam si presne ako je to formulovane a text tvojej spravy je vymazane. Musis mat Messenger, nie messenger lite a podobne hovadiny.
No lenze... Je to uplne na nic podla mna. Kedze! Uzivatel aj tak dostane uporoznenie ze si mu pisala a aj ked sa nezobrazi text tvojej spravy, zobrazi sa text-Pouzivatel(tvoje meno) vymazal spravu... No... Ako... Ja nechcem aby clovek vobec vedel ze som mu pisala, nie vzbudit pozornost tym, ze som nieco vymazala.
ano da sa.... ale ide to iba ked maš tych ludi v priateloch... skušal som pisať cudziemu človeku a nešlo to a potom som teda chcel skusiť že či to pôjde priatelovi, tak som si to overil a išlo to ... čiže ... ano da sa... ale iba priatelom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No lenze... Je to uplne na nic podla mna. Kedze! Uzivatel aj tak dostane uporoznenie ze si mu pisala a aj ked sa nezobrazi text tvojej spravy, zobrazi sa text-Pouzivatel(tvoje meno) vymazal spravu... No... Ako... Ja nechcem aby clovek vobec vedel ze som mu pisala, nie vzbudit pozornost tym, ze som nieco vymazala.