Je možné, že facebook si sám vymaže priateľa s vášho profilu? Niečo také som počula, ale či je to pravda, netuším, tak som chcela vedieť... Vraj je to možné. Aj mne sa stalo, že si ma vymazali ľudia, s ktorými som nikdy konflikty nemala...
@exceptional ach jaj a potom vznikajú konflikty (v mojom prípade), lebo si myslím,že dotyčný proti mne niečo má , hoci nie som si vedomá, žeby som niečo urobila ty máš ešte ten lepší prípad
nie nemalo by..to oni ťa zrejme vymazali..ja som vymazala veľa ľudí len tak..nemala som s niektorými žiadne konflikty, bolo to preto, lebo som tam chcela mať čo najbližších ľudí..
Tak to ti ja neviem zatial sa mi to nestalo ale davno som poslala njakej kamoske ziadost o priatelstvo a dodnes si ma nedala pritom sme najj kamosky a hovori ze jej nic neprislo
@zeriavka tak to by bolo fajn, keby to tak bolo... ale medzi ľuďmi, čo si ma vymazali sú aj ex-spolužiačky z gymnázia... len potom nechápem, prečo mi potvrdili request o priateľstvo, keď za týždeň ma odtiaľ vyhodili... človeka to proste zamrzí
Fb jebe ešte viac ako birzdu,lebo vždy ked si idem pozrieť upozornenia,tak mi zakaždym padne net...ked idem na to kliknuť tak len ledva ma trasie či zas nebudem pol hodinu čakať
@smajdalf ja som tam mala vyše 300 ľudí a možno 5 z toho som nevidela osobne..a zredukovala som to na 80 a dačo..vymazala som aj spolužiačky podaktoré, ani v škole sme sa extra nebavili tak na čo ich tam mať
@smajdalf no ja som mazala aj pred maturitou ale aj po , ale máme spoločnú skupinu celá trieda a ešte tam mám niekoľko z nich v priateľoch tak v pohode
Tiež som bola donedávna v tom , že ak s tým človekom nekomunikuješ , nič mu nelikuješ a podob., že to akože fb vyhodnotí za "nepotrebne" a vymaže... 1. Je to blbosť a po 2. musí ťa vymazať! aby sme už neboli "priatelia" ....
Takže nič povzbudzujúce ...
Ale skús im znova pozvať pozvánku a ked ti ju nepríjmu , tak až potom to "rieš" ..
hej a nabudúce ti bude nákupy vybavovať hej, niektoré veci blbnú, ale buďme realisti ja som si napríklad vymazala aj ľudí, s ktorými som nemala nikdy žiaden konlikt, pretože načo tam budem mať niekoho, s kým som nikdy neinteragovala a aj osobne ho stretnem trikrát do roka. a jeden to raz zobral osobne, ale však vysvetlilo sa. môžeš sa skúsiť spýtať.
možno že si ťa oni vymazali a tak ich nemáš medzi priateľmi ani ty lebo priateľstvo na fb môže byť len vzájomné nie ako na pokeci ja som už vymazala veľa ľudí z ktorými som nemala žiadne konflikty pretože som sa s nimi vôbec nebavila tak na čo by som ich tam mala, chcem tam mať len minimálne množstvo ľudí.
Aj ja som práveže po odchode z bývalej školy vymazala ľudí, s ktorými som síce nemala žiadny konflikt, ale nemala som potrebu ich mať v priateľoch. Ak ste sa bližšie nekamarátili, ak ste si nepísali, tak ťa ani nemusí mrzieť, že si nebudeš čítať ich statusy
Pochybujem, že ich vymazáva, aj keď mne sa stáva prakticky každý deň, že sa mi mení počet priateľov o 2-3 čísla, netuším, či niekoho baví si stále rušiť a obnovovať účet, alebo je za tým nejaká chyba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@smajdalf ja som tam mala vyše 300 ľudí a možno 5 z toho som nevidela osobne..a zredukovala som to na 80 a dačo..vymazala som aj spolužiačky podaktoré, ani v škole sme sa extra nebavili tak na čo ich tam mať
Takže nič povzbudzujúce ...
Ale skús im znova pozvať pozvánku a ked ti ju nepríjmu , tak až potom to "rieš" ..
no stress
( .. aj mne sa to už stalo )
A 3krát sa už mal celý "zrušiť"
Nemusia mať nič proti tebe.
Len jednoduco chcú mať súkromnejší fcb.
Aj mne sa stalo ze niekto si ma zmazal a nasledne si ma zasa pridal. Alebo mne ked zrusili ucet tak vsetkych som si musela odznova
@lenkaska1 prečo ti ho zrušili?