vymenili by ste si sami displej na mobile (galaxy s3) displej mám len neviem či si ho mám vymeniť sama alebo mám niekoho nájsť... prípadne koľko € by som mala dať za výmenu ....
ho hó no počkaj ja mám galaxy s3 a myslím si že som schopný majitel mobilného telefonu ale asi by som si netrúfol na výmenu displeja ... čo s ním maš? prasknutý? ... tak na nete su určite nejaké návody ale rozumieš sa tak dobre technike že si trufaš to vymeniť sama a riskovať porušenie nejakých obvodov?
@melancholik neni to take tazke navyse samsung mava vacsinou dotykovu plochu prilepenu na lcd takze su to vlastne obidva diely dokopy a neviem ci sa to da vymenit aj zvlast.
no a je to dost drahe...dat za to cez 100e je podla mna na taky telefon dost.
na starších nedotykových som (nielen) displej už svojpomocne menila, pri dotykovom mám rešpekt pred dotykovou fóliou, a neviem.. asi by som si aj trúfla, ak už by som ten náhradný displej mala, lepšie ako platiť predraženú opravu v servise....
@kosmiklove neviem no, sám som nič také ešte nerobil a asi by som sa bál že by som niečo porušil pri výmene ... ale samozrejme 100vku za výmenu by som nikdy nedal niesom reťo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
no a je to dost drahe...dat za to cez 100e je podla mna na taky telefon dost.
» www.gsm-shop.sk/tovar-pre-servi...