Nie nechcela.. keď už pobyt v zahraničí tak v nejakej ubytovni, nevedela by som si predstaviť ani chvíľu žiť s úplne cudzou rodinou... príde mi to divné...
tiež som bola v Írsku mám tu o tom blog...moja hosťovská rodina bola super 9 mesiacov ubehlo ako voda, mala som 4 bratov a pri tom som jedináčik tak som si užila súrodeneckú zábavu a veľký rodinný dom na vidieku pri farmách
@bibla fajn, ale neviem si to predstavit keby som tam mala byt sama( ako bez spoluziakov a tak) ... lebo francuzi nevedia velmi dobre po anglicky, a este ten prizvuk, nikdy nevies v akom jazyku hovoria ... a zase ja neviem tak dobre po francuzsky(teraz uz vobec, uzsa neucim) aby som sa dohovorila si myslim .D ... ale bol to zazitok
@velkapohroma skoda :/ ale ked tak pozeram tvoje fotky, ista podoba by tam bola, mam hnede vlasy a modre oci palmu mam naschval, vsetky moje fotky su bohuzial nezverejnitelne :/
hej chcela by som..mala som ist, ale potom sa ten projekt zrusil ...este som na ziadnom nebola...akurat u mna doma raz spali dvaja chalani z neviem kade zo SR, lebo sme mali v skole taku akciu a my sme ich ubytuvali na jednu-dve noci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
(ale nebol)
@klaudiqaaa a hostiteľka by si byť nechcela?
a kebyze mam na to niekedy podmienky zobrala by som si exchange preco nie
a ja pôjdem ďalší rok.....
Mala som ubytovavat aj tento mesiac studenta z Boleslavy ale nakoniec nemozem :/
aj ja by som chcela do Seattlu, alebo do LA, alebo do Fínska
A na palmu sa moc nepodobam
@fxx a prezradíš?