Odporúčam jednoznačne Kanadu a aspoň na rok. Vlastná skusenosť. Studoval som aj v Usa aj v Kanade. Pol roka nemá význam, to je príliš krátko. Vtedy si akurát len zvykneš na všetko a druhý pol rok to pojde všetko už lepšie a viac sa na teba nalepi.
@murcatko no az taka ista by som si tym nebola. a plynule je tiez taky pojem ze hmm... nikdy nebudu hovorit tak ako native speakeri a chyby sa od nich ucit nemusis. dalsia vec je ze ti starsi tu anglinu moc nie a nema to zmysel vo finsku kde sa normalne hovori po finsky/svedsky vsade. ibaze by si sa tam siel ucit fincinu ako ja
nooo do britanie by som sa moc nehrnula...ten ich priizvuk .. no fuj, aj ked londyn milujem ... do usa by som nesla, chodia tam seci, a navyse seci co poznam a boli tam, tak sa vraatili tak trocha gulatejsi ... v kanade mam teraz spoluziaka ... a vraj su tam uuplne vymlety ... na slovensku prechadzal ledva so 4 a tam ma testy na 90% ... ja by som sla do austraalie ... nebola som tam, skoro nikto tam nebol na rok ...
No aj ja som chcel ísť pred rokom takto na výmenný pobyt, ale nakoniec som sa toho sna nejako vzdal... A vybral by som si USA. Napr. taká Florida, ale za ňu sa aspoň v niektorých agentúrach dopláca...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a vedia aj ti stari po anglicky? ci len mladi?
Ja sa len obávam, že škola tam bude na mňa ťažká..