napíš o tom ako si bola s kamarátkou v cukrárni objednali ste si obidve koláč a ten jej ti šiel neskutčne nachuť. Po chvíľke odišla na WC a ty si jej ten koláčo doslova ZOŽRALA no a terza sa dostaneme ku pointe. Ona sa vráti a spýta sa: kde je môj koláč? a ty začneš: tak tomu to neuveríš, ale hneď ako si odišla sem nabehol malý medvedík čistotný...a blá blá blá...inspired by Joey Tribbiany
Kurňa, máš tému, tak píš, ne? Čo my máme s tvojim slohom. Neznášam to, najľahšia vec, ktorú môžeš spraviť. Dobrá známka zadarmo. Ale tváriš sa, jak keby ti dávali román písať.
@iwuss vidím, že aj teba už trápia blížiace sa matury. Aj my sme mali písat také veci, ale prisla som na to, že pri mature mi to nijak nepomôže... hoci by som napísala neviem koľko slohov, tak tam budem uplne vygumovaná a na nič si nespomeniem.... no teda to si aspon myslím (možno nie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@iwuss Napíš si to sama, na mature to za teba nikto nenapíše
A asi budes mat sloh aj z cudzieho jazyka , to je este 3 krat horsie
"Ja to nenapíšem, lebo neviem čo."
Kurňa, máš tému, tak píš, ne? Čo my máme s tvojim slohom. Neznášam to, najľahšia vec, ktorú môžeš spraviť. Dobrá známka zadarmo. Ale tváriš sa, jak keby ti dávali román písať.
@iwuss vidím, že aj teba už trápia blížiace sa matury. Aj my sme mali písat také veci, ale prisla som na to, že pri mature mi to nijak nepomôže... hoci by som napísala neviem koľko slohov, tak tam budem uplne vygumovaná a na nič si nespomeniem.... no teda to si aspon myslím (možno nie)