Áno.... Ľudia sa v afekte nedokážu ovládať a často povedia aj veci, ktoré vôbec nemyslia vážne a za normálnych okolností by to určite nepovedali. A samozrejme, že som to vždy oľutovala
Za to matku som poslal do picerie veľakrát. A prečo? Lebo vôbec nevie čo je úlohou matky, nevie ako dieťaťu niečo vhodne povedať... v skratke, nikdy nemala mať deti, teda aspoň mňa nie.
Áno, vynadala. Otcovi nadávam bežne je to celkovo blbec, nemože za to (viním starkých) a mame som vynadala. Lebo ma just nechce počúvať. 10x sa ma spýta, čo chcem na obed. Ja poviem a ona na druhý deň urobí vždy niečo, čo neznášam. Tak načo sa ma pýtaš?!! to vie vytočiť
Mame som už vynadala, ale nikdy nie nejak extra škaredo. Keď sme sa jednoducho hádali a bľačali jedna do druhej.
Otec je strašný kokot, čo tu roky iba ojebával, a som rada, že už s nami nežije. A dnes som ho v SMS poslala do piče. A ak príde za mnou, pošlem ho aj osobne. Zaslúži si to.
Áno, niekoľko krát keď keď si nedali povedať, ale tak najviac sme sa pohádali za to keď sa snažili nanútiť mi model ako by mala vypadať moja priateľka a že tá moja im do toho modelu nepasovala.
Nie to by som dopadla ale pomyslím si...ale ked mám uplne že nervy tak začnem na nu nadávať niekde inde v miestnosty lebo mama je hluchá.A s tatom sa VOBEC nehádam...
bohužiaľ, pokiaľ príde reč na môjho brata, je mama až neuveriteľne hlúpa - on je proste malý boh, ktorý nikdy nič zlé neurobil ani neurobí a ak aj náhodou niečo zlé urobil, načo by sme ho za to trestali.... ja sa s nimi (s ňou) hádam iba kvôli tomu - proste syndróm staršieho súrodenca... príde mi nefér, že mne všetko zakazovali a pritom som oveľa zodpovednejšia ako on
ano vynadala lebo mi uz ozaj liezlo na nervy ze ma beru ako 12 rocne dievcatko....a za dva mesiace mam 16 ale aj tak to moc nepomohlo takze sa to asi zopakuje....
Ja som im vynadal jednoducho preto, že pri právach ma berú ako osemročného, ale pri povinnostiach ako tridsaťročného. Ale vážení, ja mám sedemnásť, tak nech sa ku mne aj chovajú primerane môjmu veku.
svojich rodicov mam nadovsetko rada,ale vynadali sme si velakrat. kvoli vs, kvoli bratovi, prilisnej starostlivosti a pod a este kvoli tomu ako sa hadaju kvoli kravinam
@patrixo : kiežby to bola pravda, neskutočne šťastná by som bola. Ale ja si v kuchyni len zohrejem mlieko a správa sa ako keby som troch zabila. a pritom ma variť bavím, keď chcem niečo uvariť, musím k tete, alebo kamoškám, doma, bez šance, mama je kuchyňový úchylák, nevieš si predstaviť, čo sa stane keď v kuchyni na zemi nájde omrvinku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Keď vidím Že je niečo uplná blbosť nebudem sa tým predsa silou mocou riadiť .
nemám problém im povedať čo si myslím.
Za to matku som poslal do picerie veľakrát. A prečo? Lebo vôbec nevie čo je úlohou matky, nevie ako dieťaťu niečo vhodne povedať... v skratke, nikdy nemala mať deti, teda aspoň mňa nie.
Otec je strašný kokot, čo tu roky iba ojebával, a som rada, že už s nami nežije. A dnes som ho v SMS poslala do piče. A ak príde za mnou, pošlem ho aj osobne. Zaslúži si to.
(Raz sme sa dohadovali o nejakej úúplnej bezvýznamnej blbosti
prečo? nahnevali, pohádali sme sa, rôzne okolnosti...