Vypadávanie, štiepenie vlasov bla bla... Potrebujem pomoc ohľadom toho
Mám vlasy v katastrofickom stave, sú kvalitne zničené a rednú... mama raz mala taký istý problém, ale vraj ženy na to majú hormóny bla bla, že u mňa to vyzerá kritickejšie...
Kto niečo o tom vie, prosím pekne, už používam zinok, ale bojím
no ja neviem či mi rednú ale ja ich mám strašne lámavé... no ale ked už má niekto jemné vlasy tak horko tazko bude mat dlhé vlasy...akorat za cenu znicenia..
pocujes, Filip? ziadne zehlenie a farbenie..! no neviem, ci ti pomozem, nakolko mam taky isty problem...ale moja sestra si napriklad nestriha vsetky vlasy, ale ked ma niekedy cas, tak zoberie noznice a rozstiepene konceky jednoducho odstrihne...ale je pravda, ze potom nebudu vsetky vlasy rovnako dlhe (jak ja ked som to skusala, polovica vlasov kratsia jak ta druha ) no ked sa ti s tym dakedy bude chciet piplat tak mozes skusit...inak vsetko co uz bolo vyssie...a ked nemusis, tak si vlasy neces, tak ti este viac vypadaju (ze mozes precesnut, ked chces, ale zase ne dajak dokladne, bo ti na hlave nic neostane a budes si moct z vlasov na hrebeni urobit parochnu)
mne kozna raz predpisala taky roztok ... neviem ako sa to volalo ale je to uzasne ... naozaj .. to si len vtries do cesticiek vo vlasoch kazdy vecera alebo neviem ako casto a je to .. ale je to brutalne dobre
a na co su mi hormony, ked sa mi stiepia vlasy?? ...a minule si hovoril, ze si ich ceses, ked som sa pytala...tak sa rozhodni, za cim si stojis (upravovat si odpovede podla toho, ako sa ti hodia nie je pekne... ) a s tymi farbenymi a zehlenymi bol vtip...
a ja ku kadernicke radsej nechodim (nasa je taka xpertka...vlasy ostriha 2x viac ako ma a ked chces melir svetlej, prida aj cervenu ) lebo kedyze ma ostrihat vsetko, co je rozstiepene, tak na hlave toho uz vela nemam...
@zajka153 ta musiš jej povedať presne čo nemože... a keď neposluchne, isť ku inej...
a kedy som ti to vravel (s česaním @21 ) ? Vtedy mi vlasy nevypadávali a česal som ich.. po novom už od dovolenky si vlasy nečešem, lebo som prestal vidieť rozdiel medzi učesanými a neučesanými...
ta tota byva najblizsie (vo vedlajsom vchode) ta nasi k inej nechodia...ja pre istotu uz k ziadnej presne, pre nevidenie rozdielu si ich necesem ani ja...este sa tak nad tym trapit, ked to boli a trha vlasy....a to s tym cesanim si pisal na birdzi dakedy....myslim ze jak samotnu spravu sopm sa ta spytala, ci si ceses vlasy (bo uz vtedy sa mi nepozdavalo daco....) ked najdem, poslem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
To najlepšie pre vlasy. (môže byť aj breza)
nejaké kapsule na to sú
alebo žeby antikoncepcia?
choď ku kožnej, ale dobrej!
ale to s tou kožnou platí
No nič, idem sa obesiť.
neviem, ako si sa o ne staral doteraz, ale odteraz žiadne žehlenie, fénovanie, farbenie... na noc najlepšie zapliesť.
Skús zmeniť šampón, vyhýbaj sa tým so silikónmi (keď kukneš na zloženie, látky končiace na -cone a ešte čosi, gúgl ti nájde)
Taktiež nejaké tie vlasové zábaly, odporúčam olej a vajíčka... stačia žĺtky...
Možno sa ešte rozpíšem, ale základné sos by to mohlo stačiť.
zrejme nie je potvrdenie, že štítnu máš v poho.................ako, nechcem strašiť, ale naozaj choď k lekárovi
prinajhoršom ti vynadá, že ho otravuješ s blbosťami, a že si máš kúpiť nejaký drahý sajrajt
...a ja si vlasy nežehlím ani nefarbím
...dokonca ani nečešem
...a s tebou to tak hrozné nie je, lebo ty na to máš hormóny...
a kedy som ti to vravel (s česaním @21 ) ? Vtedy mi vlasy nevypadávali a česal som ich.. po novom už od dovolenky si vlasy nečešem, lebo som prestal vidieť rozdiel medzi učesanými a neučesanými...
mesiac na to sa trend zmenil