posledné mesiace mi padá enormné množstvo vlasov ani by som nepovedala, že ich zatažujem žehlím si ich a fénujem max tri krát do mesiaca, farbím ich len šamponom, kvoli tomu som si dala skrátiť vlasy o polovicu svojej dlžky týžden bolo v pohode a potom
Mne tiež začali padať vlasy.. Stačí zájsť do lekárne, alebo ku kožnej, a predpíše Vám lieky/vodičku a účinok je do týždňa na svete.. uvidíš ako ti začínajú rásť malé vlásky, a už tak nevypadávajú
inak ako tu spomínali tak ten zinok mi poradila kaderníčka a že aj od stresu vypadávajú vlasy a vravela, že vraj od žehlenia nepadajú len sa lámu, ale tomu neverím celkom..ale tak žehlenie + stres + nedostatok nejakých vitamínov môže byť príčina..aspoň u mňa
a inak normálne mám pocit, že aj šampóny mi oslabujú vlasy + kondicionéry..keď použijem kondicionér enorme strácam vlasy v momente..keď nie tak nie..tak neviem
neviete poradiť nejaký šampón? či len nejaký klasický žihlavový?
@zeriavka
to s tou žehliččkou a fénom je bohužiaľ pravda
preto ja si nefénujem ani nežehlím a ani nekulmujem vlasy
a tiež mi vypadávajú vlasy, ale kúpila som si nejaké vitamíny tak uvidíme
Tak denne je uplne v pohode keď ti vypadne 60-100 vlasov. Z lekární tie tabletky to stojí za piču, vôbec to nepomáha /aspoň mojej starkej nie / a s tým žehlením to je pravda, ja si žehlím asi mesiac teraz a keď si ich umývam mám na rukách tiež vlasy, ono to prejde podľa mňa ..
mne taktiež veľmi vypadávali vlasy.. skúšala som rôzne tabletky, šampóny, vodičky a nič nepomohlo.. nakoniec som si nechala urobiť preventívnu prehliadku a zistila som, že mám nedostatok železa.. odkedy beriem železo tak mi vlasy nepadajú, dokonca mi začali rásť malé vlásky.. takže, skús si nechať urobiť preventívnu prehliadku a skontrolovať krv..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inak ako tu spomínali tak ten zinok mi poradila kaderníčka a že aj od stresu vypadávajú vlasy a vravela, že vraj od žehlenia nepadajú len sa lámu, ale tomu neverím celkom..ale tak žehlenie + stres + nedostatok nejakých vitamínov môže byť príčina..aspoň u mňa
neviete poradiť nejaký šampón? či len nejaký klasický žihlavový?
to s tou žehliččkou a fénom je bohužiaľ pravda
preto ja si nefénujem ani nežehlím a ani nekulmujem vlasy
a tiež mi vypadávajú vlasy, ale kúpila som si nejaké vitamíny tak uvidíme