ahojte, vypadavanie vlasov na trapi dlhodobo, v poslednej dobe mam pocit, ze je to stale horsie a horsie, mam 24rokov, dlhodobo (pol roka, resp. podla odporucania) som pouzivala Arvit proti vypadavaniu, zinok, multivitaminy, sampon Revitu a dalsie z lekar
niesi jediná tiež mám riedke vlasy ale donedávna mi ešte aj extrémne padali. Mama objavila taký šampon v lekárni - Kloran s chinínom . A mám ho už nejaký polrok a pomáha. Dávam si ho raz týždenne a celkovo vidím výsledky veľa šťastia
Tiez by som neradila umyvat kazdy den. Namiesto umytia si ich oplachni odvarom zo zihlavy - podporuje rast vlasov a odmastuje.
Ak si vlasy farbis - zosvetlujes, to by som skusila obmedzit tiez. A farby samozrejme bez peroxidu/s minimalnym obsahu H2O2 a bez amoniaku.
Vygoogli si, ktore vitaminy su dobre pre rast vlasov a skus ich doplnat STRAVOU, mne vypadali vlasy, ked som nejedla, hoci som tabletkove doplnky vyzivy brala.
+ samozrejme nefajcit, byt casto na vzduchu. A ked si umyvas vlasy, riadne si premasiruj pokozku hlavy (nie vsak drsne) kvoli prekrveniu.
Drzim palce
Mne takisto vlasy nenormálne padali, jeden čas som mala hrozne riedke vlasy. Umývala som ich každý deň, lebo sa mi mastili, fénovala, farbila, žehlila atď...
No mne prestali padať sami od seba akosi.. Používala som X prostriedkov proti vypadávaniu a nič nepomohlo. Pred dvoma rokmi som si dala vlasy výrazne skrátiť a vtedy mi padať prestali, očividne zhustli. Tento rok som si ich zasa nechala predĺžiť, umývam ich tak každý tretí deň a všetko v poriadku...
keď ti tak rýchlo mastnejú tak si skús dať ten jedeň deň trochu suchého šampónu, lebo pri umývaní ti vypadne ešte viac .. a farbenie podľa mňa má nato minimálny vplyv, pokiaľ si ich nezosvetľuješ, vtedy hej, mne napríklad po jednom šampóne padali, vyberaj si bez silikónov, najlepšie z lekárne, skús ten v @2 , a ten odvar zo žihľavy vraj pomáha, počul som že aj z orechových listov
mne padali vlasy najmä pri česaní, keď som si česala mokré vlasy to šli celé chuchvalce a odkedy používam hennu tak padajú len v minimálnom množstve za pokus to stojí
@mardzi93 to máš pravdus tou obyčajnou farbou
k teme mne tiež padaju stale a mam lupiny jak krava a už ma nebavi skušať stale vitaminy a lieky tak na to kašlem
@noo Mna tiez trapia kuty neni to vobec pekne ... a planujem to v buducnosti riesit ked si nasetrim peniaze lebo nato treba vyse 1000 eur to je jedine riesenie vola sa to Transplantacia vlasov jedine to pomoze dat cloveku znova vlasy tam kde chybaju ... a nikdy necakaj ze dake tabletky alebo vodicka ze ti pomoze to nehrozi ......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ak si vlasy farbis - zosvetlujes, to by som skusila obmedzit tiez. A farby samozrejme bez peroxidu/s minimalnym obsahu H2O2 a bez amoniaku.
Vygoogli si, ktore vitaminy su dobre pre rast vlasov a skus ich doplnat STRAVOU, mne vypadali vlasy, ked som nejedla, hoci som tabletkove doplnky vyzivy brala.
+ samozrejme nefajcit, byt casto na vzduchu. A ked si umyvas vlasy, riadne si premasiruj pokozku hlavy (nie vsak drsne) kvoli prekrveniu.
Drzim palce
No mne prestali padať sami od seba akosi.. Používala som X prostriedkov proti vypadávaniu a nič nepomohlo. Pred dvoma rokmi som si dala vlasy výrazne skrátiť a vtedy mi padať prestali, očividne zhustli. Tento rok som si ich zasa nechala predĺžiť, umývam ich tak každý tretí deň a všetko v poriadku...
k teme mne tiež padaju stale a mam lupiny jak krava a už ma nebavi skušať stale vitaminy a lieky tak na to kašlem