Ahojte chcem sa spytat neviete preco sa mi stale vypina notebook?..Mozem byt na nom iba 5 min.potom ho vypne..myslela som ze mi skoncil windows pretoze mi ho vyplo a nieco mi nacitavalo,ale potom sa dal zapnut ale iba na chvilu..
@smichi Ano baterka je nabita,dokonca som ho mala na nabijacke ked sa vypinal. Teraz ho mam uz zapnuty asi 10 min.a zatial je vsetko v poriadku...Ked ja to neviem preinstalovat musim dat asi do opravy..
posledný notebook ktorý som mal doma s takýmto problémom sa vypínal cca po 15 minútach práce. a vypínal sa preto, že bolo prachom upchaté chladenie a teda sa prehrieval procesor.
@chidori@smichi To ma vobec nepoznate.. Ja som rada ze viem zalozit diskusiu na birdzi a prihlasit sa na Fb @sandy114 Pytala som sa kamarata a povedal ze by mi to urobil..Tak som rada,dufam ze to pomoze..:/
@xlilix no, na tom konkrétnom notebooku sa dalo dostať ku chladiču tak, že sa odskrutkovalo zopár skrutiek, tým sa uvolnil dekel,čo zakrýval vetrák a chladič , no a potom som ešte musel odmontovať samotný ventilátor, čo boli ďalšie 3 skrutky - a potom už len stačilo odstrániť prach. čo bol medzi chladičom a ventilátorom ..... ale u niektorých notebookov je treba rozobrať niekedy toho aj viac, neni na to univerzálny návod..... ťažko povedať takto,keď to nevidím..... však, keď si na to trúfaš, skús kuknúť, či sa to dá nejako rozobrať,alebo popros nejakého kamoša,čo je trochu technicky zdatný,nech ti to rozšróbuje a vybere ten ventilátor, potom uvidíte, či tam je prach,alebo nie ... ak tam bude prach,tak to treba vyčistiť a malo by to pomôcť, ak to nepomôže,chyba bude niekde inde....... každopádne ak to dáš do opravy, tak si za to určite vypýtajú dosť peňazí,aj keď to bude len takáto somarina....
ahojte ja mam tiez problem s vypinanim notebooku
mam podozrenie na HDD.ked ho vypne a zapnem ho tak mi da moznosti boot len LAN a CD-DVD ako keby tam nebol HDD.
maj aj fotky monitoru ked mi to vypne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
(a baterka je nabita?)
mam podozrenie na HDD.ked ho vypne a zapnem ho tak mi da moznosti boot len LAN a CD-DVD ako keby tam nebol HDD.
maj aj fotky monitoru ked mi to vypne