Sme s priatelom uz 1 rok a 2 mesiace spolu a on vypisuje inej babe s ktorou si vymienaju intimne fotky, pisu si ako by sa spolu vyspali aby som to ja nevedela a mne tvrdi ze ma lubi ze by to nespravil. Neviem co mam robit .
Rozíďte sa? Čo čakáš od takého? Pripravuje si zálohu a až mu nebudeš po vôli aspoň má ísť za kým. Alebo ti chce pripraviť prekvapko, do trojky. Ale ty si zjavne nepredstavuješ takúto trojku, možno to bude nakoniec jeho teplý kamarát. Prepáč, ale vážne ti nedokážem už viac napísať. Je to tak zjavné, s kým chodíš a ty mu to budeš tolerovať? Rozhodni sa. Nie je jediný, kto by ťa vedel milovať. @blacklife
z takýchto veci mi je vždy smutno
vyser sa mu na hlavu, keď bude spať a odíď..navždy...
snáď s ním nebudeš po tomto?! on to bude robiť stále..možno to zájde časom i ďalej...netýraj sa a nechaj ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Mňa viac zaujíma, ako si na to ty prišla
A rozíď sa, prirodzene. Je to chuj, toto sa nerobí, toto sa neodpúšťa.
vyser sa mu na hlavu, keď bude spať a odíď..navždy...
snáď s ním nebudeš po tomto?! on to bude robiť stále..možno to zájde časom i ďalej...netýraj sa a nechaj ho