Vela krat
Na ihrisku sme mali taku preliezku s kovovou tycou v strede a hrali sme sa na hacicov
A ja som to nikdy nevychytala nohami dopadnut ale na rit a tam som si pravidelne vyrazila a nechapem teda preco som to opakovala, asi som bola daka sadomasochistka
Vlastne asi len raz, ked som spravil salto s lyzami a po krasnom obluku som pristal na chrbte...pad asi z 3 metrovej vysky...najhorsie spomienky ale tak kazdy sa nejako ucil lyzovat...
@nats hehe som skákal z takého múriku na tyč a som neodhadol vzdialenosť, som sa veľmi odrazil a tú tyč som nechytil rukami, ale narazil som do nej lakťami. Nohy mi vyhodilo hore a mňa drblo o zem priamo na chrbát. Asi 10 sekúnd som sa nemohol nadýchnuť a hej, pomenujme tú tyč linuxom haha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Na ihrisku sme mali taku preliezku s kovovou tycou v strede a hrali sme sa na hacicov
A ja som to nikdy nevychytala nohami dopadnut ale na rit a tam som si pravidelne vyrazila a nechapem teda preco som to opakovala, asi som bola daka sadomasochistka
P.S. To salto nebolo planovane