@blik tak potom photoshop, musíš to vyzeleniť (ja to robievam v painte) a potom (neviem presný postup) si nájsť nejaký tutoriál ako sa to robí, ale v photoshope
s tým rozdielom že na magnetické laso by som sa nespoliehal, mnohouholníkové je omnoho lepšie, človek má nad ním poriadne kontrolu.
ale ako už tu bolo povedané, ak si doteraz ani nevedel v akom programe sa to dá, tak keď ten program budeš mať pravdepodobne nebudeš vedieť ako sa to robí (hurray, bude ďalšie fórum), a následne to nebude vyzerať nijako extra keď to spravíš, takže radšej by som napísal nejakému kamarátovi ktorý to vie a poprosil ho nech to spraví on.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
bez pozadia (len osoba a tma) - daj to da paintu a vymaluj si to
to ti už musí niekto iný ako sa to tam
+ ↓
=
✔
ale ako už tu bolo povedané, ak si doteraz ani nevedel v akom programe sa to dá, tak keď ten program budeš mať pravdepodobne nebudeš vedieť ako sa to robí (hurray, bude ďalšie fórum), a následne to nebude vyzerať nijako extra keď to spravíš, takže radšej by som napísal nejakému kamarátovi ktorý to vie a poprosil ho nech to spraví on.