preboha chúďa... ja som to ako decko ked som na same túry chodila mavala často a vela :/ ale mama objavila také kvapky ktoré to vyžrali, či čo vlastne urobili a fakt si pamätám že to dokázalo poradiť si aj s fakt velkymi...
Ja ťa nechcem strašiť ale to mi robili ešte jak decku a bolo to tak studené až to strašne pálilo a bolelo to tak že som kričala na celú ambulanciu a keď sme vyšli von lutovali malinkého brata že či ho rezali, lebo taká velká slečna jak ja asi nebude tak vrieskať
keĎ som mala asi 8 rokov mala som kurie oko zo zlej obuvi, trvalo to strašne dlho tak som sa na to najebala zobrala manikúrové nožničky a zahrala sa na chirurga sama. zabralo.
Ja som chodila na dusik pravidelne kazde dva tyzdne mala som take velke krvave pluzgiere dalo sa to prezit ale co oco raz bol tak ho to tak bolelo ze cely tyzden chodil ako posraty a stale si ich obzeral
Ja som si na to kedysi dával nejaké náplasti, trochu ich to "narušilo" a potom bez problémov a bez bolestí (pokiaľ si pamätám) som ich vystrihoval manikúrovými nožničkami. Ale zrejme záleží aj od miesta, kde to máš.
mala som kurie oka na oboch nohach, naplaste nepomahali tak som sla ku koznej-vypalila mi to dusikom, a kazdy vecer som si po kupeli nôh suchala pemzou a natierala takymi dvoma mastami. ale musela som aj noznicami troska hlbsie rypat,ale po cca2 tyzdnoch uz nemam na nohach nic
No ja som mala náplaste, ktoré keď odlepíš je tam podľa mojej mamy len "kožka", ktorú údajne odrežeš ako nič. Samozrejme to tak nebolo a skoro som zomrela od bolesti Ešte sa mi podarilo zarezať si pekne do živého tak som sa na to vykašlala.Keď sa to ako tak zahojilo kúpila som si Verrumal natrhla a odstrihla a bolo fajn
No ak ti to ide vyrezávať lekár tak sa nemusíš báť, určite to bude bezbolestné. Len sama do toho určite nechoď
@paulusik4ever Tzv. kurie oko (alebo lepšie povedané bradavica) sa nemusí len ambulantne vyrezávať. Keď som bola malá tak som mala tiež - na ruke a používala som domáci recept.
Kúsky citrónu v octe - obväzovať si tým na noc dané miesto. Kurie oko do niekoľkých týždňov samé a bezpečne odpadne, bez akýchkoľvek následkov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale tak jako prežila som to a som tu
@paulusik4ever ak bývaš niekde poblíž Myjavy, alebo tak, choď si to dať vyrezať mojej mame, tá sa v tom vyžíva
No ak ti to ide vyrezávať lekár tak sa nemusíš báť, určite to bude bezbolestné. Len sama do toho určite nechoď
Kúsky citrónu v octe - obväzovať si tým na noc dané miesto. Kurie oko do niekoľkých týždňov samé a bezpečne odpadne, bez akýchkoľvek následkov
Inak, za tri dni by ti to určite neprešlo, na to treba 1-2 týždne.