Chcem sa spytat aka je najlepsia firma (stranka) na vyrabanie stranok? Blogov?
Chcem vytvorit stranku ktora nestoji nic, alebo nestoji vela a ktora je najvyhodnejsia.
Chcem tam davat online videa, linky na stranky, fotky, fora, chcem aby sa tam ostatny mo
@erikman ako napísal patusko,
sprav si wordpress tak, aby fungovalo registrovanie a tak,
a potom stačí kúpiť doménu, ktorú spravia tak, aby ju hosťoval wordpress,
čiže zaplatíš iba doménu, mňa tak doména vyšla okolo 2 euri
@erikman na použitie redakčných systémov ti netreba vedieť programovať, kopa modulov sa da stiahnuť (aj zadarmo). Ale keby si chcel môžeš si vytvoriť aj vlastné moduly. Najjednoduchšie by ti bolo skúsiť online online cms webnode, to sa dá zbúchať aj za deň. Na Joomlu, WordPress atď. by si potreboval trochu viac času...
Dobre dakujem za radu...
Este sa chcem spytat ze ake vyhody ma 80€ premium na rok.
Napriklad 9€ na mesiac na webnode ma vyhody:
Za9 € 1000 MB prostoru
Dostupný prostor na serveru určený pro vaši webovou prezentaci a pro uložené e-maily.
20 GB přenos dat
20 e-mailů
Editor formulářů
Přístup pod heslem
Registrace uživatelů
Vícejazyčnost
Zálohování a obnova dat
Úprava patičky
Prémiové šablony
Ake ma tomto? Ma vecsie? Co sa viacej oplati? Webnode? Alebo wordpress?
sorry ale s takymto niecim absolutne nesuhlasim... kludne nech ma tu zjebu ostatni, ale nazor si na to poviem...
... vidno, ze co sa tohto smeru tyka, mas slabe alebo takmer ziadne vedomosti... potom je web doslova ZASRANY fuserskymi strankami, za ktore by som nedal ani euro a ktore ma doslova vytacaju...
... spekulanti, ktori chcu mat takmer zadara web a pritom o tom hovno vedia... takto sa deje to, ze clovek, ktory sa to kodenie, webdizajn atd atd poctivo ucil, nema pracu.. pretoze ludom je moc dat 500€ za lepsie vyzerajucu stranku.. (jedna z velmi nizkych cien este.. )
Nic nevies tak tu nekecaj...
Pozvali ma do tímu lebo vidia ze som komunitativny typ a mam vela volneho casu. Preto sa chcem ukazat v dobrom svetle ze nieco viem aby som tam ostal...
Takze zbieram informacie a vedomosti.
Takze ake su rozdieli medzi wordpress a webnode?
@forgottenone A ja som sa zase vždy smial jak škrípu zubami webdizajnéri, ktorí sa nevedia zmieriť s tým, že redakčné systémy sú pre používateľov s nízkymi nárokmi výhodné. To majú stredoškoláci, ktorí si zväčša len chcú spraviť nejaký fanpage alebo podobne hneď vyhodiť stovky € za stránky na mieru?
Súhlasím s forgottenone. A erikman ja by som ta vyhodil hned z toho týmu už len zato "Nic nevies tak tu nekecaj" to je jedna vec druhá je že v akom dobrom svetle ? Ked si nevieš nájsť na googly čo je je wordpress a čo je webnode tak to "dobré svetlo" nebude ani také "silné" ako svetlo LED diódy.
@forgottenone podla mna aj dne maš ludi ktorí využijú tieto služby a pod. a davať 500eur niekomu len za to že sa niečo učil je absolutne smiešne...onedlho si myslim a to dufam že si už každý školak dokaže vytvoriť svojpomocne hocijaký web či aplikáciu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
sprav si wordpress tak, aby fungovalo registrovanie a tak,
a potom stačí kúpiť doménu, ktorú spravia tak, aby ju hosťoval wordpress,
čiže zaplatíš iba doménu, mňa tak doména vyšla okolo 2 euri
Este sa chcem spytat ze ake vyhody ma 80€ premium na rok.
Napriklad 9€ na mesiac na webnode ma vyhody:
Za9 € 1000 MB prostoru
Dostupný prostor na serveru určený pro vaši webovou prezentaci a pro uložené e-maily.
20 GB přenos dat
20 e-mailů
Editor formulářů
Přístup pod heslem
Registrace uživatelů
Vícejazyčnost
Zálohování a obnova dat
Úprava patičky
Prémiové šablony
Ake ma tomto? Ma vecsie? Co sa viacej oplati? Webnode? Alebo wordpress?
... vidno, ze co sa tohto smeru tyka, mas slabe alebo takmer ziadne vedomosti... potom je web doslova ZASRANY fuserskymi strankami, za ktore by som nedal ani euro a ktore ma doslova vytacaju...
... spekulanti, ktori chcu mat takmer zadara web a pritom o tom hovno vedia... takto sa deje to, ze clovek, ktory sa to kodenie, webdizajn atd atd poctivo ucil, nema pracu.. pretoze ludom je moc dat 500€ za lepsie vyzerajucu stranku.. (jedna z velmi nizkych cien este.. )
Pozvali ma do tímu lebo vidia ze som komunitativny typ a mam vela volneho casu. Preto sa chcem ukazat v dobrom svetle ze nieco viem aby som tam ostal...
Takze zbieram informacie a vedomosti.
Takze ake su rozdieli medzi wordpress a webnode?