Rozmýšľala som nad niakým výletom,prekvápkom proste,ale neviem akým.... Nechám si jednoducho poradiť-inšpirovať sa...Nechcem takú klasiku typu retiazka..
ten výlet znie dobre, pokukaj lacné letenky, do 100e do Paríža napr. alebo aké miesto sa mu páči..alebo čo ja viem, nič mu kupovať nemusíš, sprav mu nejaké prekvapko ty sama
aj ja som chcela íst s ním na vylet.... my sme spolu uz viac ako 2 roky ale este sme nikde neboli spolu na dovolenke bohuzial peniaze z brigadov mi nato nestacia :/
ja som mu dala na 2 roky taky dar, ze poslala som kamaratke spolocne fotky s nim a ona si vybrala tu najvhodnejsiu a nakreslila podla toho jeden krásny portret
áno, ak financie nedovolujú Paríž a podobné metropoly, tak skús Tatry na pár dní, alebo nejaké iné hory, prípadne termálne kupko, alebo niečo. My sme napríklad boli na víkendovom pobyte pre dvoch, bolo to na 3dni (teda predĺžený weekend), a bolo fajn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja som mu dala na 2 roky taky dar, ze poslala som kamaratke spolocne fotky s nim a ona si vybrala tu najvhodnejsiu a nakreslila podla toho jeden krásny portret