milujem tych, ktory si to zasluzia a odmietam tych ktory si to zasluzia.......tvoj vyrok patri pre citovo labilne nastky, ktore ked chlap ignoruje straaasne ho miluju, ale ak prejavuje vyssi zaujem uz je nezaujem onho
@0 neverím tomu @7@10 súhlasím a no babám sa to stáva pretože ich niekedy obletujú chalani ale ony by radšej chceli toho vyčačkaného čo nane zvysoka serie a dobre im tak
Ja vidim vznik tej veticky asi tak, ze jej tvorca robil psychologicko-sociologicky prieskum, ktoreho predmetom bolo zistit najvacsiu moznu kravinu, o ktorej sa ludia budu bavit, ci je pravdiva
S týmito výrokmi je to skvele vymyslené. Človek si myslí, že su pravdivé, len keď sa v tej výrokovanej situácii nachádza. Čiže šťastne zamilovaný človek určite nebude tomuto výroku prikladať nejaký význam a začne ho prikladať nejakému, v ktorom sa hovorí napríklad o opätovanej láske, čo sa môže ale po určitej dobre zmeniť.
No fajn, dosť mojich úvah, snáď ste pochopili, čo tým chcem povedať
@34 hej na nervy to ide ale je to pravda a mne sa to aj potvrdilo ajked ten clovek mi tvrdil ze ma zacal mat ral a ze ma strastne lubi tak to nebola pravda disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
No fajn, dosť mojich úvah, snáď ste pochopili, čo tým chcem povedať
Ale je možné, že milujem aj tých, ktorí si to nezaslúžia.
Hej, zažila si to, tak sa to stáva všeobecnou pravdou ...
Už mi tá frázovitosť lezie na nervy ...
Aha, teda tebe sa niečo stalo a tým nejaké príslovie nadobúda všeobecnú pravdivostnú hodnotu pravda?
Ach jaj, neaplikuj jeden prípad niečoho čo sa ti stalo na všeobecné príslovie ...
Aj mne dakedy padol chleba na namazanú stranu a nevravím, že to tak býva vo všeobecnosti