potreboval by som poradit: po vstupe na internet sa mi nezobrazi startovacia stranka, ale objavi sa tam nejake kratke video, ktore sa stale opakuje a neviem ako to mam odstranit
to mas tak, ked pouzivas windows a nie bezpecne operacne systemy ... mno. poprve, nepouzivaj to blbe modre ecko, pouzivaj operu alebo firefox, po druhe, zmen si startovaciu stranku, potretie, prebehni si pocitac postupne (nie naraz!!!) tymito programami: avast, adaware, spybot search and destroy.
lawful good. Emdi napisal dobre antivir. najprv avast potom adaware a spybot. to pouzivam aj ja. ale to nie je to co potrebuje. Blbe modre ecko cize explorer nepouzivaj. idu cez to dost virusov a blbne cez to system. zablokuj pouzivanie exploreru. a ked to chces zmenit tak si zmen laskavo domovsku stranku. ale ja by som presiel radsej na Operu. co je z hladiska bespecnosti ovela lepsie. Moznosti siete internet a zmen domovsku stranku chyba musi byt len tam. vsak je to microsoft
Takze.. najprv si zozen antivir.. a nejaky firewall (ja pouzivam standardny windowsacky aj ked je nic moc vraj a este na routeri mam). Reinstaluj si Windows a este skorej ako sa napojis na net si nastav firewall a nainstaluj ten antivir a ihned po pripojeni aktualizuj! A IEcko nepouzivaj. Skus Operu Toto bol ten sposob ktory urcite funguje...
Este je druha moznost ked svoj pocitac dobre poznas a vyznas sa v pocitacoch.. a to: Odstavit automaticke obnovovanie systemu (velmi dolezity krok), skontrolovat vsetko antivirom, skontrolovat vsetko AdAwareom, stiahnut si taku mini utilitku vola sa to ze HiJack!This, ta ti zoskenuje dolezite hodnoty v registry.. a teraz ta dolezita cast kvoli ktorej musis dobre poznat svoj PC.. musis zaskrknut tie ktore tam nemaju co hladat (to je niekedy problem spoznat) a kliknut fix.. (ale pozor, ked zaciarknes nieco co nemas tak je to PRUSER!!!!)
Tymto sposobom som zatial odstranil vsetko spyware s ktorym som mal docinenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Použi antivír.
Este je druha moznost ked svoj pocitac dobre poznas a vyznas sa v pocitacoch.. a to: Odstavit automaticke obnovovanie systemu (velmi dolezity krok), skontrolovat vsetko antivirom, skontrolovat vsetko AdAwareom, stiahnut si taku mini utilitku vola sa to ze HiJack!This, ta ti zoskenuje dolezite hodnoty v registry.. a teraz ta dolezita cast kvoli ktorej musis dobre poznat svoj PC.. musis zaskrknut tie ktore tam nemaju co hladat (to je niekedy problem spoznat) a kliknut fix.. (ale pozor, ked zaciarknes nieco co nemas tak je to PRUSER!!!!)
Tymto sposobom som zatial odstranil vsetko spyware s ktorym som mal docinenia