Absolvoval niekto prosím vás vyšetrenie štítnej žľazy? Zaujímalo by ma ako prebieha a aké otázky o vašom zdravotnom stave sa vás pýtajú... A hlavne: pýtajú sa či ste fajčiar alebo to nejako zisťujú?
tak mňa sa napr. pýtala fest veľa vecí od toho či fajčím, pijem až po to ako vyzerajú moje sračky a či sa dobre učím..ale pravdivosť tvojich odpovedí určite nebude skúmať nejak dohĺbky, či čo myslíš, že si na teba najme detektíva, aby ťa sledoval? a prebieha to asi tak, že si ťa odváži, odmeria, popočúva, odmeria tlak a zoberie krv a popritom sa ťa vypytuje tieto otázky..a ešte sa robieva aj sono štítnej žlazy, ale to sa robí (aspoň teda u mojej doktorky) zvlášť, nie na vyšetrení..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
fajčenie s tým absolutne nemá nič spoločne (čo si já myslím), teda ked ju máš bolo by fajn snu prestať
ona sa ťa nato nebude ani pýtať podla mna,ale podla ultrazvuku zistí či máš teda poruchy alebo nie