máte možnosť ísť študovať do zahraničia ... predstavte si že idete zo strednej iba na rok napr...pretože tak to obyčajne býva ... alebo idete po strednej v mojom prípade po bil.gympli ísť na výšku mimo SK ... oplatí sa teda vyhodiť niakých 300tisíc na ten
nechapem otazku. ja chodim na bilingvalne a idem na vysku mimo SK a idem aj na rok prec. ale ked chodim na anglicke logicky nejdem do USA na rok ale idem do finska do finskej skoly. cize v tom pripade sa to oplati. inak nie
ale ak na to máš, tak prečo by si nemal ísť aj na ten jeden rok do zahraničia? podľa mňa je to skvelá skúsenosť a neublíži ti to, jedine pomôže. ak nemáš, tak počkaj na tú výšku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale ak na to máš, tak prečo by si nemal ísť aj na ten jeden rok do zahraničia? podľa mňa je to skvelá skúsenosť a neublíži ti to, jedine pomôže. ak nemáš, tak počkaj na tú výšku.
Ja viem o ponuke 180 000, čo je tiež kurva veľa.
Ale pokiaľ nie je problém s peniazmi, určite choď, na strednú sa do zahraničia nechodí zrovna za náročnejším štúdiom.