ahojte, mam jeden problem, vobec netusim na aku vysku mam ist, som v poslednom rocniku na strednej...a nejde mi len o učenie ale aj nejaku tu srandu na intraku....a nechcem moc ist preto sama na nejaku školu........išli ste vy na škiolu kde sa absolutne n
aj ja idem maturovať. je mi šuma fuk či tam budem niekoho poznať, idem tam študovať a či bude aj zábava... tak to bude len príjemné spestrenie. jednu školu si dávam u nás, čiže bez intráku a druhú do Blavy.. sama som zvedavá kde to odparkujem...
a či Ďaleko alebo blízko? ideš preč z domu to bolo asi to podstatné nie?
Ale veď to by nemalo byť až také rozhodujúce, či tam niekoho poznáš. Bolo by síce fajn, keby tam máš kamarátov, ale tých si aj tak časom nájdeš. Tá škola rozhodne o tvojom budúcom povolaní, tak podľa toho sa treba rozhodnúť
Sranda je všade, len musíš natrafiť na fajn ľudí. Nebuď obmedzená, milión ľudí pred tebou chodilo na výšky aj napriek tomu, že tam nikoho nepoznali, na výšku sa chodí samozrejme kvôli študovaniu, nie kvôli žúrkam v každý piatok.
Ja idem na výšku tento rok, teším sa, konečne nové tváre, nový začiatok a vlakom trvá cesta 2 a pol hodiny. Či je to ďaleko alebo blízko neviem posúdiť, mohla som byť aj ďalej, ale nechcela som/nemohla som si vybrať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a či Ďaleko alebo blízko? ideš preč z domu to bolo asi to podstatné nie?
najdôležitejšie je, aby si šla študovať to čo chceš, čomu rozumieš, baví ťa (treba si dobre rozmyslieť), ľudí spoznáš a zabavíš sa všade
isla som na vysku kde som nie len ze nikoho nepoznala, ale ani som im poriadne nerozumela, a teraz idem este na druhu a tiez tam nikoho poznat nebudem
Ja idem na výšku tento rok, teším sa, konečne nové tváre, nový začiatok a vlakom trvá cesta 2 a pol hodiny. Či je to ďaleko alebo blízko neviem posúdiť, mohla som byť aj ďalej, ale nechcela som/nemohla som si vybrať.
Skús trošku dospieť, snáď to o rok príde
veď keď nie si úplná piča tak si rýchlo nájdeš kamoškov!