mne vadi ak je chalan tak vysoky ako ja, alebo nizsi. nevadi v pravom slova zmysle. ale akosi ma potom menej pritahuje,bo uz neni premna symbolom ochrany. ale tak vseobecne na inych to uplne respektujem.
ja som na vysokych chalanov, nizsi ma akosi nepritahuju.... ved aj moj terajsi priatel ma 190 cm a ja mam takmer 160 takze takyto vyskovy rozdiel mi nejak neprekaza... horsie by bolo keby to bolo naopak
Ked nebude jak lata,ale pekny zadok, nie plochy tak preco nie aj ked to by som musel hladat v basketbalovom time mojich 187cm je dost vyzva na to aby ma nejaka prevysila
viete lebo ja mam 180cm a zato sa pytam lebo dost vela chlanom to vadi a preto by som nasla rada konecne niakeho ktoremu to neva.....aspon ako psychicku podporu
@18 no vychrtla zrovna ee ale vela ludi mi hovori ze mam ist robit modelku ale ked mna to nejako nelaka a ak by som scela by uspesna musela by som ete vela vela an sebe makat....a to sa mi tea vazne nece
primarne by som nejaku vysku neriesila, ak by som si rozumela aj s nizsim...
jasne, ze je to pocitovo asi pre babu lepsie, ked je chalan vyssi, to stastie v tomto mam, moj chalan je o 15cm cca vyssi tusim...
spoluziak ma zas holku, ktora je z neho stova polovica, on je strasne vysoky a chudy, ale tak rozumeju si, sam hovori, ze ho mrzi, ze je taka nizka, ale tak ze nevadi napokon
@kajusaaa Neboj holka, najdes aj chlanov vyssich ako ty, dockaj casu a oni vyrastu. Sa este divit budes Chalani rastu pomalsie, ale dlhsie. Ved v mojom okoly ma fakt dost ludi cez 180. A to uz nechodim na volejbal
Inac ja osobne by som vyssiu holku mat asi nemohol, ale to asi nehrozi, kedze mam 197. Myslim, ze raz som jednu vyssiu zahliadol na ulici
Jo a moja sestra ma cca 185, mala nizsiho chlapa (nie o moc) a v pohode. Zavis ako to budes brat ty.
jj zalezi ako to beries, ale tak ja to tiez moc neriesim ani som neriesila,ale bolo by divne kebyze mam chalana nizsieho ako ja- by som bola asi pedofil mam len 158 cm moj chalan ma 185 cize tak ale som rada, paci sa mi ze je taky vysoky
nevadí mi ked je chalan o trošku nižší od baby..ae žeby nejaký veľký výškový rozdiel .. vyzeralo by to trošku smiešne,podľa mna,že baba taka mohutná a chlapec oproti nej taký prdlatý. Pričom on by mal byť ten "obranca" chaapeme sa nie?
No moj priatel je o trosku nizsi ako ja, a vobec mi to nevadi a neriesime to...Ked sa nad tym zamyslim, tak dost mojich byvalych tiez nebolo o neviem kolko vyssich odo mna...Ono to ani nie je take jednoduche s mojimi 177 cm niekoho vyssieho najst
no vacsinou som zatial chodila z rovnako vysokymi alebo o par cm nizsimi ..to neni ani take strasne ale keby je strasne maly asi o hlavu to by mi vadilo ..a na 14 moze mat 180 cm preco ne spoluziacka ma 13 rokov a 185cm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
teda..somatotropín rulezz...
ja som rastol tusim do 16...
lebo ak hej tak rob modelku...
jasne, ze je to pocitovo asi pre babu lepsie, ked je chalan vyssi, to stastie v tomto mam, moj chalan je o 15cm cca vyssi tusim...
spoluziak ma zas holku, ktora je z neho stova polovica, on je strasne vysoky a chudy, ale tak rozumeju si, sam hovori, ze ho mrzi, ze je taka nizka, ale tak ze nevadi napokon
Inac ja osobne by som vyssiu holku mat asi nemohol, ale to asi nehrozi, kedze mam 197. Myslim, ze raz som jednu vyssiu zahliadol na ulici
Jo a moja sestra ma cca 185, mala nizsiho chlapa (nie o moc) a v pohode. Zavis ako to budes brat ty.
inak pohodka