Študoval tu niekto, študuje alebo plánuje študovať anglistiku a amerikanistiku...ak aj nie chcem len počuť názory na tento odbor. Myslíte si že sa dnes dá s tým uplatniť...?
práve to nechcem byt nikdy nechcem učiť na škole skor som myslela niečo ako tlmočníctvo ale tiež ma napadlo že angličtinu vie pomaly každý...len ma strašne baví
ja si myslím, že keď v tom budeš dobrá, uplatníš sa aj ako tlmočníčka. ale konkurencia tam je veliká, hlavne pokiaľ ide o angličtinu. moje kamarátky, čo to študujú, sa už teraz chytajú za hlavy, že ako sa uplatnia..
ja osobne vidím veliký potenciál v ruštine a severských jazykoch, ale neviem, či chceš nejakú kombináciu..
podla mna tieto studijne smery maju uplatnenie jedine co sa tyka tlmocnictva, predkladatelstva..no to by chcelo nejaky iny jazyk ako anglicky, nieco zriedkavejsie co neovlada kazdy...co sa tyka anglictiny velke moznosti uplatnenia nevidim..no a mozno sa mylim..
@strommen2428 také neoriginálne asi. vyštudovať ekonómiu, marketing...proste nejaký finančný smer, rada by som potom robila s umením, niečo kreatívne. ale to sú len také reči zatiaľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ten odbor je určite zaujímavé študovať ale čo z teba bude...profesorka angličtiny na strednej? možno na vysokej
ja osobne vidím veliký potenciál v ruštine a severských jazykoch, ale neviem, či chceš nejakú kombináciu..