všade sa rozoberá ideálny vekový rozdiel medzi partnermi a pod....a čo takto ten výškový ?? aký je podla vás ten ideálny ??..............á...neni 34 cm trošku moc ????
Stage hej myslel som že chalan vyšší o 34 cm od baby ......naopak to musí byť riadne komické...si to neviem ani predstaviť...a myslím že som ešte ani v živote nič takého nevidel
mne nevadi ani ked je chalan mensi. v skole mame povinne tancovanie a v nasej skupine su vsedci rovnako velky okrem dvoch blbcou, ktori si ma nastastie nikdy nevyberu
Výškový rozdiel? O čom to je? - to asi bude zaručený návod na šťastné partnerstvo... Dôležitý je predsa vzťah! Keď si sadnete k spoločnej večeri pri sviečkach - rozdiel sa zmenší. Keď ležíte - rozdiel tiež nie je podstatný. A keď stojíte - všade je kopec schodíkov, pníkov, kameňov.... a hľadíte si do očí. A keď vedľa seba idete - chlapec rozprestre krídla a je sa kde schovať. Ver mi. Mám svoju skúsenosť...
A tiež sa môže stať, že oproti idú tiež "podobní" dvaja zaláskovaní a keď prešli, nachytáte ich ako sa tiež obzerajú, že nie sú vtých "centimetroch" sami. A potom sa už len celá ulica diví, na čom sa štyria mladí ľudia tak strašne smejú....
myslim ze ukazdeho individualne ked ti to nevadi tak neries.. mne pridu akurat male baby pod 170 lebo keby som nahodou stakou nieco mal mat je to dost neprakticke a aj tak divne sa potom citim. skoda ze male su take chutne ono potom ked je nejakych 30-40cm rozdiel to vyzera ako keby som si vodil niekoho zo skolky
Stevn presne o toto mi ide, že ja s takou niečo mať chcem.... a tiež mi to príde možno trošku nepraktické.... ja mám 193cm a ona 159cm a vyzerá pri mne ako mladšia sestra ....
Kamoška raz chodila zo strašne vysokym chalanom, myslím ze aj tak 20 cm tam mohol byt rozdiel, vyzerali vtipne a ludia špekulovali ako im to ide v posteli ale im ten rozdiel neprekážal.
ja mam 163 a priatel 190 aaaa mam to tak akurat viete kde....sak topanky mi stale pomozu mat aspon 173 tazee kus vyssie som D..ale ide fakt o lasku ne o vyzor a kktiny...
rozhodne by som nechcela byť vyššia než môj priateľ ... inač vyšší chalani mi nevadia ale tak nemali by byť až oveľa vyšší odo mňa.... aj keď myslím že by mi to nebránilo v tom aby som s tým chalanom niečo mala..
ja mam kamosa 190cm a ja mam 164 takze vzdy ked ma nastve tak mu powem ze keby som mu scela dat pusu tak by som sa musela postavit na stolicku =P=P ale to bolo od temy.......takze ked sa dvaja miluju neni co riesit
@Wera55555 skoro rovnako.. ja 162 a priateľ 198... občas sa aj vážne zasmejeme, keď sa vidíme v nejakom odraze aké je to komické xD ale inak sa nesťažujem.. záleží na tom asi tak, ako na farbe vlasov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A tiež sa môže stať, že oproti idú tiež "podobní" dvaja zaláskovaní a keď prešli, nachytáte ich ako sa tiež obzerajú, že nie sú vtých "centimetroch" sami. A potom sa už len celá ulica diví, na čom sa štyria mladí ľudia tak strašne smejú....
[/IMG]