Vyskúšal som, aj sám so sebou, aj po nepríjemnej ceste. Zopakoval by som si to, uzemňovať sa semtam občas treba. Na rozdiel od niektorých známych som toho názoru, že všetky tie obuvi a topánky a nazúvadlá a podkovy nie sú potrebné, teda okrem extrémnych podmienok (napríklad ludského mesta .
No dost casto sa v lete stavalo ze som niekde isla a zacali ma tlacit topanky, tak som ich proste zobrala do ruky a isla dalej bosky okoloiduci sa zvykli divne pozerat, a rozpaleny asfalt pekne pali, ale inac je to super
NIe, lebo sa hrozne bojím že si niečo vrazím do nohy (v meste kamienky, sklo, v tráve nejaký chorbák ma štipne alebo podobne). Okrem toho mám na nohe stále 2 otvorené ranky malé, nechcem tam chytiť nejakú žltačku.
Po tráve áno a keď sa dá tak to aj robím
Skúšala som aj na iných povrchoch ale proste asi mám moc citlivé chodidlá alebo čo, ale nevydržala som to dlho asi to chce zvyk no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Skúšala som aj na iných povrchoch ale proste asi mám moc citlivé chodidlá alebo čo, ale nevydržala som to dlho asi to chce zvyk no...