Rozmýšľal som nad VŠ zameranou na EKONOMIKU ale čoraz viac ma láka štúdium na VŠ zameranej na INFORMATIKU. Pokiaľ viem tak informatike patri budúcnosť. matematika ma bavila na ZŠ a na strednej škole (som na obchodnej) ma až tak veľmi nebaví no lepšie pove
O tom, že chceš vyštudovať informatiku musíš byť vnútorne na 100 % presvedčený. Musí ťa baviť matika, musíš vedieť logicky a rýchlo premýšľať a o počítačoch by si mal vedieť všetko. Ale ani toto ti nemusí stačiť, lebo môžeš z toho zcvoknúť ako môj sused a aby sa vrátil do normálu musel ukončíť výšku.
@yoss
Matematika ma baví keď ju pochopím kým ju nechápem tak ma to nebaví a o počítačoch neviem všetko neviem napr: programovať ani nič. Ale všetky blbosti okolo toho áno a už od malička som sa tomu chcel venovať no okolnosti ma priviedli na štúdium na obchodnej.
Ja som takisto z obchodnej a dala som sa na hospodarsku informu...s matikou to nie je az take hrozne ked sa tomu budes venovat..mne osobne robila najvacsi problem fyzika
Ja som na strednej v podstate nemala nijakú matiku (hotelovka) a vyštudovala som informatiku čo sa nepodarilo mnohým čo z nej ešte aj maturovali ale ľahké to rozhodne nebolo a 1000x som s tým chcela seknúť no nakoniec som to prežila často síce len tak-tak ale predsa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Prečo si to myslíš?
Na VŠ nepôjdem oddychovať tak snáď keď sa posnažím tak to pôjde. Či je to až také veľmi náročne ?
Matematika ma baví keď ju pochopím kým ju nechápem tak ma to nebaví a o počítačoch neviem všetko neviem napr: programovať ani nič. Ale všetky blbosti okolo toho áno a už od malička som sa tomu chcel venovať no okolnosti ma priviedli na štúdium na obchodnej.
aha a kde študuješ na akej VŠ ak môžem vedieť
a za druhe doplním že fyzika není môj kamarát je pre tento odbor až taká potrebná ?
Kde si študovala tu informatiku ?