Ahoj, chcela by som ísť na nejakú VŠ pedagogickú, s kombináciou Nos - Aj, vie niekto poradiť nejakú VŠ / alebo ak niekto študuje tak nejaké skúsenosti .. myslíte, že sa s pedagogikou dá uplatniť ? Tie dva predmety ma bavia, chcela som študovať niečo, kde
ide o to že učiteľské povolanie je najmenej platovo ohodnotené oproti tej sile, ktorú potrebuješ na jeho vykonávanie.. ale ak to naozaj chceš robiť, tak ti nezabráni nikto, práca sa vždy nájde preto som aj ja na pedagogickej škole, len ja mám predškolskú a elementárnu pedagogiku, to ti moc nepomôžem s takouto kombináciou treba pogúgliť pedagogické fakulty a tam povyberať..
66janica6 - lebo ja tam študujem - a podobnú sprostosť by som už nikdy neurobila
ale to si musí každý podľa seba určiť - ja som už osobnú mieru znášania debility ostatných na pôde tej univerzity dávno prekonala a teraz len škrípem zubami - neviem či vydržím aj do druhého semestra - a či sa tam vôbec dostanem
ja som chodila na pedagogickú do Trnavy. odbor biológia/etika. etika je v pohode, to je ako NOSka. a spolužiaci angličtinári mali toho dosť. stále museli niečo čítať. ale viac sa nesťažovali.
a keď budeš mať angličtinu, určite sa uplatníš. nemusíš ísť učiť do školy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ide skôr o to, či si vieš predstaviť samú seba v úlohe učiteľky... a vlastne, máš štátnice z jazyka, máš otvorené mnohé dvere
že ja som sa tú anglinu lepšie neučila
jo a ešte niečo - nechoď do Nitry
ale to si musí každý podľa seba určiť - ja som už osobnú mieru znášania debility ostatných na pôde tej univerzity dávno prekonala a teraz len škrípem zubami - neviem či vydržím aj do druhého semestra - a či sa tam vôbec dostanem
a keď budeš mať angličtinu, určite sa uplatníš. nemusíš ísť učiť do školy