Nie je to také jednoduché, že pozriem na známky a poviem ti.
Po prvé záleží na fakulte a odbore, o ktorý sa zaujímaš, napr. STU je veľká škola a nie je jedno, či sa jedná o štúdium chémie alebo architektúry. Každý odbor má svoje pravidlá. Niekde to máš napríklad tak, že sú nejaké body za prijímačky, nejaké body za priemery (alebo niekedy sú to len priemery vybraných predmetov) a nejaké body za maturitu. Záleží aj na popularite odboru, že koľko ľudí sa tam ten rok hlási. Ale nemyslím, že by si mal mať veľké problémy.
ja som mala priemer okolo 1,07, maturita: slovina, anglina, nemcina, matika, zobrali ma na medzinarodne vztahy EUBA a na FMUK, ale rozhodla som sa pre FMUK
skor zalezi na tom, ako spravis prijimacky (ked teda su na skole, na ktoru sa hlasis), priemer znamok alebo maturitu mozu len zohladnovat, niekde si ani neziadaju uviest znamky v prihlaske
no ja napr. poznam ludi s priemernymi vysledkami, co sa vsetci podostavali na STU, len neviem, ako dlho tam vydrzia
@sugy1 no šak ale neviem ešte ako, to musí totiž vyzerať ako náhoda, a že ja som v tom úplne nezainteresovaná, lebo by ma zabila inak. a už by so mnou nikdy neprehovorila
ale tak ty si super, aj s hudobným vkusom, aj s inteligenciou, aj s vyjadrovaním, no. páčiš sa mi, chcem ťa do rodiny
zalezi od odboru tie znamky su fakt len tak pre rodicov alebo medicina a humanitne odbory kde s ina tom daju zalezat ... na taku FEI STU by ta vzali aj keby mas priemer 4.0 a z maturity vsetko na 4 a si nadstavbar z ucnovky ... fakt zalezi len na skole
A bolo to prakticky jedno, pretože FEI STU nemala ani po dvoch kolách (bez prijímačiek) toľko ľudí, koľko chceli už po prvom, takže brali fakt všetkých. Nezverejňovalo sa ani poradie či maximum získateľných bodov.
To, že tu z nás po troch semestroch prežila asi štvrtina, je druhá vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Po prvé záleží na fakulte a odbore, o ktorý sa zaujímaš, napr. STU je veľká škola a nie je jedno, či sa jedná o štúdium chémie alebo architektúry. Každý odbor má svoje pravidlá. Niekde to máš napríklad tak, že sú nejaké body za prijímačky, nejaké body za priemery (alebo niekedy sú to len priemery vybraných predmetov) a nejaké body za maturitu. Záleží aj na popularite odboru, že koľko ľudí sa tam ten rok hlási. Ale nemyslím, že by si mal mať veľké problémy.
Ale myslím že ma zobrali preto, lebo sa tam nikto nehlási
skor zalezi na tom, ako spravis prijimacky (ked teda su na skole, na ktoru sa hlasis), priemer znamok alebo maturitu mozu len zohladnovat, niekde si ani neziadaju uviest znamky v prihlaske
no ja napr. poznam ludi s priemernymi vysledkami, co sa vsetci podostavali na STU, len neviem, ako dlho tam vydrzia
ale tak ty si super, aj s hudobným vkusom, aj s inteligenciou, aj s vyjadrovaním, no. páčiš sa mi, chcem ťa do rodiny
Áno, priemer s tým nič nemá, na učiteľstvo berú všetkých.
A prosím, nikoho mi nedohadzujte, lebo
ešte nemám kamaráta.
Ale nič proti, tiež som medzi tými kockami
A bolo to prakticky jedno, pretože FEI STU nemala ani po dvoch kolách (bez prijímačiek) toľko ľudí, koľko chceli už po prvom, takže brali fakt všetkých. Nezverejňovalo sa ani poradie či maximum získateľných bodov.
To, že tu z nás po troch semestroch prežila asi štvrtina, je druhá vec
chcem ísť na STU SjF BA
priemery 1,35-1,86
max. dve-tri 3-ky