Tá škola nič moc, vyštuduje ju takmer každy. Vačšina ludí si ju dáva ako záchranu. Niekto mi dokonca vravel že videl inzerát a tam stálo: Prijmeme vysokoškolsky vzdelaných ludí v tom a tam. PS: okrem študentov z dubčeka
mno dubček vraj nie je nic moc... ..ale tak mam vela znamych co tam chodia a velmi si to pochvaluju...a moj osobny nazor je ze vyskusaj.. ...ja by som tam chcela ist.
Počuj, kamoša nikde nevzali, došiel v auguste na štúdijné, že či by ho nevzali a oni, že jasné, nech si normálne podá prihlášku a tešia sa na neho na zápise.
@ink a to na ktorej skole? @latechno nie nie su tam prijimacky,ale prijimaju podla priemeru znamok a uprednostnuju tych,ktori maturovali z nosky A uroven do znamky 2 a z dejepisu uroven B do znamky 2
ahojte neviete mi niekto náhodou poradit chcem ist studovat externe verejnu správu na vysoku skolu alexandra dubčeka ale neviem ake su tam teraz poplatky bo sa z toho neviem vysomárit viem ze je tam niaky poplatok za externe studijum 660eur a potom neviem ake tam je ročne poplatne ked studujem externe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@latechno nie nie su tam prijimacky,ale prijimaju podla priemeru znamok a uprednostnuju tych,ktori maturovali z nosky A uroven do znamky 2 a z dejepisu uroven B do znamky 2
A z názvu fóra nevyplýva na ktorej škole?