Prosím vás, neštuduje to tu niekto, a neviete mi povedať, aké to je? Ci je to narocnejsie ako medicína,a či sa sem da lahsie dostat. Dakujem za všetky informácie Velmi by som ocenila,keby napisali aj tí,čo sem planuju studovat
Ja sa pripravujem na farmaciu do BA. Ale mam jednu otazku: Z akeho roku vydania su subory otazok na prijimacky. Moje su z roku 2010 a neviem,ci na skuskach v roku 2012 to staci,ci sa to meni kazdy rok,,tie skripta myslim,alebo je to rovnake. Mam si kupit nove,,alebo vlastne existuje novsie vydanie?
Ahojte, je tu niekto kto chodi do BA na farmaciu? Mozete mi povedat ake to je, je to dost narocne asi to viem ale ako to zvladate, je vela ucenia aj pocas roka, mam namysli labaky, projekty, testy a podobne veci... je tam vela fyziky a ide sa tam dost do detailov? myslim v tej fyzike alebo aj matike napriklad, ci ani velmi nie len okrajovo? dakujem!
A este chcela by som sa spytat ako je to s prijimackami, ti ktori ste boli, kolko bodov potrebujem aby som sa tam dostala? Jasne viem ze to zavisi od toho ako dobre napisu ostatni ale tak priblizne okolo kolko bodov to byva tak aby bola este sanca dostat sa ta? Kolko z tych 100 bodov by som teoreticky este mohla stratit? Dakujem
Ahojte ja by somsa chcela opýtať v prvom ročníku matiká a fyza je tam rozsah učiva z týchto predmetom opakovanie z gymnázia poprípade zajdenie do hĺbky z toho čo sme sa na gympli učili alebo úplne nové veci? ďakujem za odpoveď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A dostať sa tam nie je taký problém, naučíš sa na prijímačky 3000 otázok a máš to ťažšie je potom sa udržať
Tiež súhlasím s @1 to sa nedá porovnávať obe sú ťažké
Ja sa pripravujem na farmaciu do BA. Ale mam jednu otazku: Z akeho roku vydania su subory otazok na prijimacky. Moje su z roku 2010 a neviem,ci na skuskach v roku 2012 to staci,ci sa to meni kazdy rok,,tie skripta myslim,alebo je to rovnake. Mam si kupit nove,,alebo vlastne existuje novsie vydanie?