Ahojte je tu niekto kto chodí na Vysokú školu bezpečnostného manažmentu v KE? Chcela by som zistiť ako to tam funguje a či sa to vôbec oplatí a hlavne externe..Stojí dosť peňazí tak preto sa pýtam či aj za to stojí . Ďakujem veľmi pekne
neviem ako to podať ... ser na VŠBM pokiaľ viem (a môžem sa mýliť ale aj mať pravdu) tak je to zaplatený titul, ktorý je teraz ale už useless lebo všetci tú školu vysmievajú, ak ešte máš šancu tak zmeň rozhodnutie
Našťastie ja tam ísť nechcem tiež mám o tom podobnú mienku ale jedna kamoška všetkych okolo presviedča že to je super škola a že je to ekonomická škola a tak som chcela vedieť názor aj takých ľudí čo tú školu poznajú.
Tá škola má veľmi kvalitných pedagógov a ľudí z praxe, veľa ľudí z ozajstnej praxe, ktorých väčšina iných škôl na Slovensku bohužiaľ nemá. Je to súkromná škola, preto všetky predsudky, lebo na Slovensku sa žije tak, ako sa žije. Poznám odtiaľ mnoho ľudí, ak chceš napíš mi TS. A len tak, kúpený titul? No veď môže ísť aj do Nitry študovať na UKF alebo na nezmysly na FF UK a môže vyštudovať zbytočnú školu zadarmo, túto si aspoň zaplatí pre obrý pocit ...
@3
Ale v podstate sa nečudujem. Jeden známy tam chodil, moja mama mu robila "domáce úlohy", ktoré boli vlastne zápočty, ťaháky si tam sám ani nerobili, rovno si to len prefotili...
A už aj ja som videla inzerát, kde bolo napísané, že nie absolvent VŠBM
Tak ja som aj našla na jednej stránke hodnotenie podľa miery nezamestnanosti a tá škola bola úplne na poslednom mieste až z 19% nezamestanosťou. Tak myslím že to hovorí samo za seba.
Kamarát mi hovoril dokonca, že u jeho známej v práci (Colný úrad alebo také niečo) majú v podmienkach keď hľadajú nových ľudí, že neberú absolventov tejto školy takže asi toľko Určite by som tam nešiel na tvojom mieste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale v podstate sa nečudujem. Jeden známy tam chodil, moja mama mu robila "domáce úlohy", ktoré boli vlastne zápočty, ťaháky si tam sám ani nerobili, rovno si to len prefotili...
A už aj ja som videla inzerát, kde bolo napísané, že nie absolvent VŠBM