škola je to určite veľmi dobrá, ale zrovna fakulta medzinárodných vzťahov je najviac preceňovaná a absolventi bývajú potom sklamaní, keď po 5 rokoch štúdia nedostanú flek na ministerstve zahraničia Ale závisí to na odbore. Taký medzinárodný obchod je na tom OK. Horšie je to s cestovným ruchom a politológiou
Ale z ostatných fakúlt by som ti doporučoval F1, Fakultu financií alebo F5, národohospodársku, tá sa tiež derie dopredu.
A ak ťa viac baví čistá ekonómia - ekonomické teórie a matematika, tak rozhodne IES na Karlovke
@thalion ja som uvažovala práve o medzinárodnom obchode podľa toho, čo som si pozerala, by ma to bavilo určite najviac ale neviem, času je ešte dosť, som len vo fáze rozmýšľania
Neodporucam tu univerzitu, tam budes mat tak 20 percent zbytocne tazkych predmetov s primitivnymi profakmi a uplatnenie zo skoly nie je ziadne a neni respektovana firmami kvoli jej povesti lahkej skoly co nie je ani pravda. Radsej nejaka sukromna a pracovat aby si ziskala prax alebo ist do zahranicia, odisla som odtial do Anglicka a neda sa to porovnat, je to tu nie len lahsie ale aj zaujimavejsie a hlavne vyuzijem to v realnom zivote ked budem pracovat vo firme. Jedine fakulta financii je na vysokej urovni ale je velmi tazka a uplatnenie najdes aj ked s malym platom v porovnani na pracovnu zataz v tej praci. Tak nech sa Ti dari.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ale z ostatných fakúlt by som ti doporučoval F1, Fakultu financií alebo F5, národohospodársku, tá sa tiež derie dopredu.
A ak ťa viac baví čistá ekonómia - ekonomické teórie a matematika, tak rozhodne IES na Karlovke