Ahojte prosim vedel by mi ktosi poradiť ohľadom štúdia na EUBA?Vyberám si medzi medzinárodným podnikaním alebo podnikaním v cestovnom ruchu na obchodnej fakulte.Čo je lepšie a čo ma väčšie využitie? A ešte že či sú ľahšie ich prijímačky alebo SCIO?Ďakujem
@sarita3 Nájdu si v Sprievodcovi pre danú fakultu študijný plán, môže ti to pomôcť s výberom, aj keď je známe, že Bc. stupeň na EUBA je dosť všeobecný, programy sa od seba veľmi nelíšia (s výnimkou FHI) a špecializovanejšie je to až na druhom stupni. To som ale len počul, neštudoval som tam.
Ohľadom testov - neviem, či sú ľahšie ich testy alebo SCIO, ale ich testy som bez problémov napísal, bez nejakého ekonomického vzdelania zo strednej.
Ahoj. Tiež sa chystám na OF, medzinárodné podnikanie. Zaujímalo by ma, čo konkrétne sa učíš, hlavne tú matematiku . Pretože ja mám doma knihu základy ekonómie a ekonomiky, z ktorej sa plánujem učiť a tiež mám aj knihu z matematiky ale počula som, že vraj tie úlohy na prijímačkach z matiky nie sú až taký hardcore. Tak neviem teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ohľadom testov - neviem, či sú ľahšie ich testy alebo SCIO, ale ich testy som bez problémov napísal, bez nejakého ekonomického vzdelania zo strednej.
» old.euba.sk/studenti/spriev...
PS: neštudujem tam