Ahojte! chcela by som sa spýtať či neviete niečo o škole grafiky pripadne aj s reklamou nejako prekombinovane...v SR aj CR a ake su poziadavky na prijatie, ake je uplatnenie a tak....prosiiiim diky
v BA je marketing, možno aj v TT, teraz neviem, ale v TT je napríklad masmediálna komunikácia. oboje zahŕňa myslím si aj grafiku, tá je väčšinou len jedno z prezentačných médii, takže býva súčasťou niečoho....jedine, že by šlo o vyslovene umelecké odbory.
@bambura hľadám už dlhšiu dobu, ale nič také som nenašla..jediné, čo také sa mi páčilo bolo pomaturitné štúium Grafik tlačových médií v BA...ale výška žiadna
@14michele03@bambura moja chyba chcel som povedať na západ Akože za hranice... Pre vysokoškolákov je plno šipendijí a grantov a ak by aj neboli, dosť ľudí počas vysokej pracuje takže...
@14michelle03 po spoplatnení vysokých škôl na Slovensku to bude jedno, či sa to už nechystá ?.. Aj keby nie tak aj by som musel makať cez školu tak či tak čiže mi ej defacto jedno kde si bduem paltiť školníé... Dúfajme, plsu ty más uzasny priemer nie ? urcite mas narok na stipendium
@3mm iba externé má byť spoplatnené... ako kde...niekde majú iba sociálne štipko a to nedám akosi... a radšej by som šla niečo externe abo nadstavbu nie Ďalších 5rokov v škole...to iba ak by som našla niečo fakt zaujímavé...ako táto grafika...inak nie..
Na také niečo by som asi aj ja išla (keby som nešla tam kde som), teda z humanitných odborov ma to najviac láka (ešte cestovný ruch, ale neviem jazyky ...tá masmediálna, marketing, príde mi to také tvorivé, zaujímavé a ešte aj s uplatnením ale inak ti neporadím, lebo som sa tomu nikdy bližšie nevenovala...
Rektorát, Katedra Architektonickej tvorby, Maľby a iných médií, Teórie a dejín umenia:
Hviezdoslavovo nám. 18
Katedra Fotografie a nových médií, Grafiky a iných médií, Intermédií a multimédií, Dizajnu, Reštaurovania, Socha, objekt, inštalácia, Textilnej tvorby, Úžitkového umenia, Vizuálnej komunikácie, Kabinet kresby:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Rektorát, Katedra Architektonickej tvorby, Maľby a iných médií, Teórie a dejín umenia:
Hviezdoslavovo nám. 18
Katedra Fotografie a nových médií, Grafiky a iných médií, Intermédií a multimédií, Dizajnu, Reštaurovania, Socha, objekt, inštalácia, Textilnej tvorby, Úžitkového umenia, Vizuálnej komunikácie, Kabinet kresby:
Drotárska cesta 44
Katedra Maľby a iných médií:
Koceľova 23