ahojte mam urobit sancu prijimacky na medicinu ? je to moc takze ? myslite ze ked budem chodit na pripravne testy a poctivo sa ucit mam sancu ? a ked sa tam dostanem budem to zvladat ? myslite ze psychiater je dobre povolanie ? dikii
máš šancu, čoby nie, aj lepšie cvičená opica má. prijímačky nie sú ťažké, prípravné kurzy nie sú povinné (môžeš-nemusíš), dokonca sa netreba ani tak podstivo učiť (na prijímačky samozrejme) a či to budeš zvládať je otázne, uvidí sa.
ja mam tiez v plane ist na medicinu,do BA ..a ked som videl tie prjimackove otazky tak som nevedel ci sa mi chce smiat alebo plakat.. kazdopadne budem sa snazit robit vseetko aby ma tam prijali
takze vzdala som to namiesto toho idem na jazyky.... neviem ci je to lepsie ... je to lepsie ? ale uz som pevne rozhodnuta ..vsetci co su so mnou na skole na biologicko- chemickom seminari tak vsetci su uz z toho nahlavu a ja tiez ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
hej