Ahojte,vypísala som zle prihlášku-miesto 2 št. programov sa dá uviesť iba 1(vraj)...už ju mám potvrdenú mojou strednou školou,čo mám robiť??? Môžem ten 1 št.program, ktorý je navyše jednoducho prečiarknuť???
Prihlášku si podávam na filozofickú fakultu do PO. Z tejto fakulty mi došiel mail- Prihláška je univerzálne tlačivo vydávané Ševtom - nezohľadnuje špecifiká jednotlivých VŠ.K nám si chádzač môže podať maximálne dve prihlášky a na každú uvedie iba jeden program.
Prečo sa dajú poslať len 2 prihlášky s 1 št. programom?? Posielali ste aj vy tak?? Prihlášku mi kontrolovala vých. poradkyňa a nič nespomenula, tak teraz už naozaj neviem....
@willbebetter no to by mi nevadilo.. len som zaskočená že si môžeš dať len na 2 študijné programy do 1 prihlášky že sa nedá zapísať viac št.programov..
mal by byť len jeden študijný program na každej prihláške...neviem či ti to takto vezmú ale keď tak si vypíš normálne novú prihlášku a daj si ju potvrdiť ešte raz ja som teraz vypisovala a tiež som musela na viackrát lebo som sa stále mýlila
@zuzik97 no urobila by som to, keby nam neodisla vych.poradkyna na matersku.. takze mne nic ine uz neostava len to preskrtnut a nvm ci to zoberu takto..
nám v škole povedali, že čiarkať nič nemáme, ak je na škole napísané, že si máš podávať na každý obor zvlášť, je nutné znova vypísať prihlášku neboj nie je to problém, ja som sa tiež pomýlila a úča mi to normálne potvrdila ešte raz
@96ivka to mi chceš povedať, že vám teraz nemá kto potvrdzovať veci? počkaj čo? jaká výchovná poradkyna? nám to robí normálne triedna..
a navyše určo sa to nemôže stať, že nemá kto potvrdiť, väčšina škôl ma termín do 31.marca niektoré aj dalej a nie je možné že si už podali všetci..
@alex458 no tak lebo mne uz skor poradkyna normalne skrtla nieco v prihlaske a potvrdila .. a tiez mi nic nepovedala kolko studij. programov moze byt, pricom ked som sa jej pytala povedala ze je vsetko ok..tiez sa mi to nejak nezdalo no hm.. a ona teraz ide na matersku a potom to po nej nema kto prevziat.. nasa trieda sa vobec nestara o take veci..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Prečo sa dajú poslať len 2 prihlášky s 1 št. programom?? Posielali ste aj vy tak?? Prihlášku mi kontrolovala vých. poradkyňa a nič nespomenula, tak teraz už naozaj neviem....
a navyše určo sa to nemôže stať, že nemá kto potvrdiť, väčšina škôl ma termín do 31.marca niektoré aj dalej a nie je možné že si už podali všetci..