@ivusha3 Ja studujem na Vs Sv. alzbety...ale sociológiu..tie odbory sú dost rozhádzané po Ba..a my sme v budove spolu so psychológmi..niektori psychologovia nas ucia...co by si chcela vediet?
@james98 potrebovala by som vediet ak je tam sanca sa tam dostat, pretoze moc info mi odtial nedali iba ze prijmaju bez pritomnosti uchadzaca, cize neviem ci beru ´´kazdeho´´´alebo iba podla priemeru.. A potrebujem mat nejaku mensiu istotu ze apson tam ma zoberu, kedze mam dost blbu skusenost s prijmackami na inych skolach.
@ivusha3 tak to znamena ze si zrejme spravia poradovnik podla znamok...z maturity...neviem kolko sa tento rok..prihlasilo..a kolkych beru..ale myslim ze pokial si nemala uplne hrozne znamky.a pokial sa prihlasi tak priemerne..ludi tak mas snad istotu ze ta vezmu..
no dala som si do Trnavy a na Komak, vsetko psycho.. a chcem ist strasne na Alzbetu, ale po skusenosti s Trnavou mam obavy a budem naozaj rada ak ma zoberu aspon tam. Tak priemer mam taky podla mna primerany (niesom bifla ) jednotky dvojky sem tam trojka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov