Vysoká škola v Rakúsku bez znalosti nemeckého jazyka!
Hallo Hallo. Chcela by som sa opýtať, či niekto viete o takej škole, príp. odbore na niektorej z Rakúskych vysokých škôl, kde netreba znalosť nemčiny. Bola som rok v USA, čiže anglicky viem. A študovať by som chcela prekladateľstvo. Napr. anglický jazyk v
načo sa vyjadrujú tí, čo o tom s prepáčením kkt vedia. vy ste nikdy v živote nepočuli o štúdiu čisto v angličtine? aj na Slovensku to máme. a medzi Rakúskom a SK je trocha rozdiel. tak sa netvárte ako najmúdrejší. to isté sa študuje aj tu, ale je mi jasné že vy sa o také školy nezaujímate..no comment
milá najivka. nemozem zato, že rozhladenost dnesnych slovakov je nulova. zato, ze oni o tom nic nepoculi, neznamena te to neexistuje...aj stredoeuropske studia sa ucia v anglictine, asme na Slovensku. tak sa zobud prosim ta ty!
@luc.ka ako nechcem nič hovoriť , ale aj ty si ´´ nerozhľadená ´´ pretože moja drahá ,, Slovenský jazyk a literutúra ´´ sa od tohoto šk. roku v Rakusku ( napr. na Uni Wien ) študovať DÁ
Normalne som sa musel kvoli tomuto vlaknu registrovat aku som mal potrebu vynadat vam do kokotov vy deti jebnute.
JE UPLNE BEZNA VEC ZE NA RENOMOVANYCH VYSOKYCH SKOLACH PO CELOM SVETE sa studuje v anglictine. TAKZE ANO aj v rakusku sa moze studovat v anlglickom jazyku vy deti 12 rocne prijebane. Dokonca aj v bangladesi je urcite vysoka skola ktora takuto moznost poskytuje. TAK DO PICE nabuduce ty jebnuta pica kokosovyorech komentuj si co mamka vari na obed a nie temy o ktorych vies picu. rovnako aj chajka co sa asi ucis v 17 za casnicku a si myslis ze si pozrala vsetku mudrost sveta. Chod pozerat hanu montanu ty pica sprosta a nekomentuj veci o ktorych vies kokot. Naivna tebe nebudem nadavat lebo mas len 12 rokov, ale myslim ze toto vlakno nebolo vytvorene pre piatacky tak chod riesit barbinky a nie vysoku skolu.
luc.ka na to ze mas 24 rokov by ti trosku rozhladu neuskodilo lebo to dotiahnes maximalne na upratovacku v tescu. momoglamorous ty si poucuj mater o vareni a nie o tom ktory jazyk je lepsi. Anglictinou dnes hovori cely svet a nie sme v stredoveku za 8 hodin si lietadlom v new yorku tak nebud mudra.
NABUDUCE VY BANDA TUPA KOMENTUJTE VECI DO KTORYCH SA VIDITE A NESPAMUJTE VLAKNA DO KTORYCH VAS PICU.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ďakujem, že si to napísala za mňa.
odporucam sa ti zobudit
luc.ka šak sa poser
JE UPLNE BEZNA VEC ZE NA RENOMOVANYCH VYSOKYCH SKOLACH PO CELOM SVETE sa studuje v anglictine. TAKZE ANO aj v rakusku sa moze studovat v anlglickom jazyku vy deti 12 rocne prijebane. Dokonca aj v bangladesi je urcite vysoka skola ktora takuto moznost poskytuje. TAK DO PICE nabuduce ty jebnuta pica kokosovyorech komentuj si co mamka vari na obed a nie temy o ktorych vies picu. rovnako aj chajka co sa asi ucis v 17 za casnicku a si myslis ze si pozrala vsetku mudrost sveta. Chod pozerat hanu montanu ty pica sprosta a nekomentuj veci o ktorych vies kokot. Naivna tebe nebudem nadavat lebo mas len 12 rokov, ale myslim ze toto vlakno nebolo vytvorene pre piatacky tak chod riesit barbinky a nie vysoku skolu.
luc.ka na to ze mas 24 rokov by ti trosku rozhladu neuskodilo lebo to dotiahnes maximalne na upratovacku v tescu. momoglamorous ty si poucuj mater o vareni a nie o tom ktory jazyk je lepsi. Anglictinou dnes hovori cely svet a nie sme v stredoveku za 8 hodin si lietadlom v new yorku tak nebud mudra.
NABUDUCE VY BANDA TUPA KOMENTUJTE VECI DO KTORYCH SA VIDITE A NESPAMUJTE VLAKNA DO KTORYCH VAS PICU.
@daro22
ale si im vsetkym dala.
DDDDDDDDDDDDDDDDD
» online.univie.ac.at/vlvz?extended=Y...