Ahojte. Zaujímalo by ma ako prebieha študovanie na VŠ. Totiž, za nejaký necelý rok sa tam pomaly chystám aj ja (ak sa vydarí)....a ako počúvam zo všetkých strán, aké je tam všetko neskutočne náročné a hlavné je len aby som spravila skúšku....Je to naozaj
@jasminee to, aké známky dostávaš, záleží od množstva vecí, treba si dobre zvážiť, čo ideš študovať, či máš k tomu vzťah, či vidíš možnosť uplatniť sa na trhu práce po štúdiu, ale tiež by si mala dbať na svoje osobnostné predpoklady a vlohy
Záleží od školy. Niekde skoro nič nerobíš,ležíš a stíhaš aj robiť...a niekde sa ideš udrieť aj cez rok aj cez skúškové.... (+ niečo ako prázdniny už neexistuje)
ono je to o tom aj aký je človek šikovný, aký je ťažký ten predmet a potom to záleží aj od samotných profákov a hlavne o tom aké máš ambície.. ja som mal celkom dosť Áčiek ale nie preto, žeby som bol taký múdry..ale proste viem si poradiť.. ale väčšina študentov je rada, keď prechádza..za lepšie známky dostaneš možno tak štipko prospechové, možno nejaké body pri výbere na erazmus, ak sa rozhodneš naň ísť..ale inak nejaké extra výhody v tom nevidím..
Neboj sa, ak sa budeš svedomito pripravovať, prebehne všetko v pohode. Musíš si však uvedomiť, že okrem vedomostí tvoje známky budú záležať aj od aktuálnej nálady profesora, od toho, či si mu sympatická...atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
známky neodrážajú tvoje vedomosti...a na VS už vôbec