Ak to niekto robí zo srdca a naozaj sa chce venovať deťom a pod tak v pohode, ... ale ak len pre titul a ďalšie roky bude týrať osttaných, tak nie,... ale ťažký chlebík to je
Pomyslim si ze je to normalny clovek, ktoreho to praca bavi, alebo proste nevedel kam ma ist alebo co .. to je uplne jedno, je to jeho volba, jeho zivot a neviem preco by som si mala automaticky skatulkovat studentov nejakeho odboru
Ale co si pomyslim o cloveku ktory zalozi taketo forum? Ze je to asi nejaky nesebestacny jedinec, ktory si necha zivot riadit podla nazorov inych.
Pedagog no vieš odbor pedagog bude o pár rokou vyžadovaným odborm podla mna učitelou a učiteljek je dnešnej dobe málo. A ktomu aby bol pedagog dobrý potrebuje aj psychologiu.... . A pedagogická škola nie je ničím vynimočná neliši sa ničim odostatných vškôl len tým že je tam iné povolanie. ale ak niekoho bavý slovo pedagog tak by sa za toho pedagoga mal učiť ,.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ruky prec od takych ludi.
ja to študujem a nemyslím, že by som bola nejak extrémne divná alebo niečo
len potom som brala tvoju odpoveď osobne a urazila som sa
Ale co si pomyslim o cloveku ktory zalozi taketo forum? Ze je to asi nejaky nesebestacny jedinec, ktory si necha zivot riadit podla nazorov inych.
ale tiež ho poľutujem, lebo dnešná mládež (beriem mládež ako skupinu, ktorá je pedagógmi najčastejšie vzdelávaná) a podmienky u nás, no nič moc
záleží, čo tým myslíš....či jednoodborové pedagogiku alebo učiteľstvo (kombinácia dvoch predmetov)