Veľmi ma zaujíma psychológia a chcela by som ju ísť študovať na vysokú školu, lenže práve som čítala na nejakom blogu nie práve pozitívny pohľad na túto celú vec, tak by som sa chcela opýtať či sú tu nejakí ľudia, ktorí študujú/študovali psychológiu a tak
ja idem na prijimacky v juni, negativne nazory ma neodradili ,velmi to chcem studovat a robit, a verim ze ak cloveka nieco naozaj naplna, bavi a je v tom dobry, tak sa presadi...
Sestra akurát nedávno odovzdávala bakalárku..ju to baví a tým že ju to baví tak s tou školou nemá žiadné problémy..ale čo sa týka uplatnenia to je vraj otázne ale keď ťa to zaujíma a baví asi by som neváhal
ach, nenechaj sa ovplyvniť názormi druhých... ja som si tiež chcela dať náhradnú školu psychológiu, nechala som sa ovplyvniť a teraz to aj tak trochu ľutujem... a to len kvôli blbým rečiam druhých...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme